Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a ribik kapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a ribik kapnak mindenből többet?

Figyelt kérdés
Hogy van ez, hogy mindig mindent az ingyenk.urvák nyernek meg a komolytalan fruskák akik csak szórakozni akarnak és nem érdekli őket hány életet tesznek tönkre. Minden nő a halálos ellenségem, főleg az ilyenek... Hát hiába, az erősebb kutya baszik... Ilyen az élet. Még ezt fel kell dolgoznom ha lehetséges ezt feldolgozni.... Egy ilyen visszafogott, csendes lánynak semmi esélye nincs az ilyen ingyenku.rvákkal szemben, összes gerinctelen. Azt se érdemelnék meg, hogy egyáltalán szóba álljanak velük, erre mindig ők nyernek. Nem csodálom, hogy annyi tönkrement lelkű nőgyűlölő férfi van, azt se csodálom, hogy annyi normális megkeseredett hisztis nő van. Talán észrevennék őket nem lennének megkeseredettek és hisztisek hanem egészen mások..........., de az érzéketlen riba.ncoké a világ. Felfalnak a férgek... Tehetetlen vagyok. Ölj vagy megölnek, ez egy ilyen játék. Komolyan most már onnan lehet megismerni a normális embereket, hogy mind lelkibeteg... Nem tudom hogyan ismerkedjek így, úgyis mindig a riban,cok nyernek, mindig ők fognak kelleni, engem meg csak megunnak, eldobnak, megaláznak, csak addig lennék jó amíg találnak mást.
2011. okt. 24. 16:58
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

18:45 Csak ki akartam adni ezt magamból. Meg gondoltam hátha elárulja valaki miért lesz fontosabb egy ismeretlen ribi, mint egy 2 éves ismeretség... Talán elárulja valaki miért mindig az ilyenek nyernek és nekem miért nem lehet szerencsém. Miért mindig másokba szeretnek bele amikor én jobban megérdemelném. Azt se bántam volna ha valaki ismerkedni szeretne, de látom nem értetek meg... szeretném, hogy megismerjenek, de nincs semmi hitem, hogy olyanoknak is kellenék akik nekem is.

Férfiideál az nekem érzelmes, rendes, kedves, őszinte türelmes, közel van, ne legyen bulizós, de azért el is lehessen menni vele akárhova, legyen nyitott az új dolgokra, plusz pont ha nem iszik sokat és nem dohányzik sokat, legyen önbizalma és én kelljek neki, engem találjon a legszebbnek, velem legyen a legszívesebben.

Több kérdés nem jut eszembe...

2011. okt. 24. 18:54
 42/48 A kérdező kommentje:
Még az kimaradt, hogy ne legyen egy gyenge f.sz aki mindenkivel benne lenne aki csak rámászik...
2011. okt. 24. 18:55
 43/48 anonim ***** válasza:
De még mindig nem tudjuk hogy hol laksz. Úgy meg semmi értelme nem lenne az ismerkedésnek ha az ország 2 végén laknánk.
2011. okt. 24. 18:57
 44/48 anonim ***** válasza:
Ezek szerint valaki nagyon megbántott. Sajnos ez általában így szokott lenni, ha valaminek vége van akkor az az egyik félnek általában fáj
2011. okt. 24. 18:59
 45/48 A kérdező kommentje:

Priviben elárulom hol élek.

18:59 Nem volt kapcsolat és nincs vége, nem is lesz kapcsolat, max valahogy mással. Nem tudom mi lenne jó ha megszakítanánk minden kapcsolatot vagy lenne legalább egy valaki akivel valamennyire lehet normálisan beszélgetni...

2011. okt. 24. 19:05
 46/48 anonim ***** válasza:

"szeretném, hogy megismerjenek, de nincs semmi hitem, hogy olyanoknak is kellenék akik nekem is. "

azt hiszem neked sem ment át amit írtam. tipikusan nő vagy! :D mondjuk nyilván :D

de ez körülbelül olyan mint amikor felteszik a kérdést hogy a szar alakok miért viselkednek szarul? nyilván a csajozós, vagány, jóképű, laza srácok tetszenek. meg fogsz lepődni, de ők lazák és nem viselkednek úgy mint egy hősszerelmes!

neked az kellene hogy találj egy vagány, jóképű srácot aki csak érted él! csakhogy 100ból 1 ilyen van! :)

az a baj, hogy nem fogod fel, hogy amit akarsz ott a külső és a belső nem passzol.

2011. okt. 24. 19:07
 47/48 anonim ***** válasza:
Velem beszélgethetnél ha lenne kedved, azt akkor majd várom priviben hogy hol élsz , de van egy olyan érzésem hogy nem a közelemben.
2011. okt. 24. 19:08
 48/48 anonim ***** válasza:
Remélem, nem az az egyetlen gondod, hogy egy bizonyos fiúbarátnak nem voltál az esete.
2011. okt. 24. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!