Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindig csak kihasználak a pasik? 20éves vagyok, de még soha nem volt komoly kapcsolatom. Addig kedvesek meg aranyosak velem, amég meg nem kapnak. Utána, mikor már teljesen beléjük szerettem, nem kellek nekik. Mindig ez van.

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 02:22
 1/5 anonim ***** válasza:
valószínű, hogy szar emberismerő vagy na meg peches is.
2009. júl. 24. 02:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért van, de talán tényleg nincs szerencséd. Egy tanácsot viszont adok: ne feküdj le velük hamar. Várj több hónapot, ha addig elhagy, akkor csak szexet akart. Ha valaki meg igazán szeret, akkor ki fogja bírni.:) 20/F
2009. júl. 24. 02:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Na hát én is hasonlóan vagyok, csak én fiú lennék :/
2009. júl. 24. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak megkell találnod az igazit! És hidd el megfog becsülni téged=) És attól h 20 éves vagy szerintem nem maradtál le semmirőlsem =)
2009. júl. 24. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha komoly kapcsolatot akarsz, képesnek is kell lenned egy komoly kapcsolat kiépítésére, fenntartására. Ha hamar és könnyen odaadod magad egy férfinak, azzal pont az ellenkezőjét sugallod neki, és inkább a könnyűvérű kategóriába sorol be, mint a párkapcsolatra alkalmas-ba.
2009. júl. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!