Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha pár sráccal nagyon jóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pár sráccal nagyon jóban vagyunk és néha kavargattunk is, akkor mért kapnak hisztirohamot ezeknek a srácoknak a barátnői ha én feltűnök?

Figyelt kérdés

Ha eddig akartunk volna valami komolyabbat egymástól akkor már léptünk volna. Mért gondolják a lányok,akik ezekkel a srácokkal összejönnek,hogy én potenciális veszélyt jelentek? Ráadásul miután tudom,hogy barátnőjük van, csak haveri alapon viszonyulok én is hozzájuk.

Továbbra is szeretünk beszélgetni,esténként msn-ezni,buliban együtt elhülyülni.

Képesek szó szerint eltiltani a srácokat tőlem,vagy ultimátumot adnak nekik hogy vagy ők vagy én.

Én totál nem értem ezt és iszonyat zavar,mert már nem egy fiúbarátomat vesztettem el emiatt. Utána ha szakítanak szerencsére visszaáll a régi rend és megint jóban vagyunk, de mért kell "elszakadnunk" addig egymástól?

Én jól érzem magam velük,ők is velem.Barátok vagyunk.

Arról nem én tehetek,hogy közös programokat nem tudunk szervezni,mivel a barátnők nem szeretnek engem.

És mielőtt bárki azt mondaná,hogy biztos kihívóan meg bárhogy viselkedek,mondanám,hogy nem,ugyanolyan vagyok velük mint régen.

19L

2010. aug. 26. 14:20
1 2
 1/19 nielindi ***** válasza:
100%
barátokkal nem kavargatunk...
2010. aug. 26. 14:22
 2/19 A kérdező kommentje:
de úgyértve,hogy lehet hogy régebben,mikor még az ismerkedős fázisban voltunk elcsattant pár csók(max) de utána inkább úgy döntöttünk hogy maradjon a barátság
2010. aug. 26. 14:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
a lányt nem érdekli, hogy hogy döntöttetek. Megtettétek, megtettétek. És ha egyszer megtörtént, akkor mi akadályoz meg abban, hogy még egyszer megtörténjen?
2010. aug. 26. 14:24
 4/19 emberke ***** válasza:
100%

a kérdésben ottvan a válaszod:

kavartok és a barátnői meg féltékenyek lesznek és ezzel nemcsak közted és a barátnő közti viszonyt teszed tönkre (márha van) hanem még a srác és barátnője közti viszonyt is tönkreteheted szóval szerintem álj le vele vagy ülj le a barátnővel besszélgessetek ismerjétek meg egymást hogy legalább kicsit bízzon benned és akkor már nem fogja annyira zavarni ha a sráccal van

2010. aug. 26. 14:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát először is ez egy normális reakció a barátnöktöl hisz tudják hogy a fiuk jol elvannak veled és ezért féltékenyek... oké hogy nem történt köztetek még semmi de ezt csak ti tudjátok biztosra nekik hiába mondjátok bizonyitani nem tudjátok hogy nektek a másik csak barát és akár részegen nem történne meg egy csók vagy akármi... az egyetlen megoldás hogy ne tiltsanak el a fiu barátaidtól az az hogy összebarátkozol a barátnőjükkel akárhogyis én is igy tettem és azota nincs baj
2010. aug. 26. 14:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Az ex vagy egy volt kaland lenne az utolsó, akire féltékeny lennék.
2010. aug. 26. 14:34
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Idióta pi-csák lehetnek ezek, sz*rd le őket! Azt sajnálom, hogy a srácok meg beállnak a szoknyájuk alá, és inkább Téged hanyagolnak. Pff... Majd rájönnek, hogy a barátság fontos!!
2010. aug. 26. 14:39
 8/19 A kérdező kommentje:

amúgy meg ha nekem van valakim,akkor persze ott is felmerül,hogy miért vagyok más fiúkkal ilyen jóban meg mért vagyunk ilyen sokat együtt,de én mégis mindig megoldom és bízik bennem az akivel épp együtt vagyok :)

mert nekem egyértelmű hogy a barátság fontosabb mert ők akkor is ott lesznek nekem amikor a srác már árkon bokron túl van rajtam :/

2010. aug. 26. 15:02
 9/19 anonim ***** válasza:
Már bocsi de ha valoban yolan fontos a barátság akkor pont hogy nem kéne keresztbe tegyen a haverjának azzal hogy leszarja a abrátnőit...itt a megoldás az aranyközéput téged se hagyagoljon de ne miattad szakitson a barátnöjével
2010. aug. 26. 15:02
 10/19 kuleszmulesz ***** válasza:
A barátok nem csókolóznak, kufircolnak egymással. Nincs férfi-női barátság "kavargatás" után, az egyik fél mindig többet fog akarni a másiknál!
2010. szept. 6. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!