Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár sráccal nagyon jóban vagyunk és néha kavargattunk is, akkor mért kapnak hisztirohamot ezeknek a srácoknak a barátnői ha én feltűnök?
Ha eddig akartunk volna valami komolyabbat egymástól akkor már léptünk volna. Mért gondolják a lányok,akik ezekkel a srácokkal összejönnek,hogy én potenciális veszélyt jelentek? Ráadásul miután tudom,hogy barátnőjük van, csak haveri alapon viszonyulok én is hozzájuk.
Továbbra is szeretünk beszélgetni,esténként msn-ezni,buliban együtt elhülyülni.
Képesek szó szerint eltiltani a srácokat tőlem,vagy ultimátumot adnak nekik hogy vagy ők vagy én.
Én totál nem értem ezt és iszonyat zavar,mert már nem egy fiúbarátomat vesztettem el emiatt. Utána ha szakítanak szerencsére visszaáll a régi rend és megint jóban vagyunk, de mért kell "elszakadnunk" addig egymástól?
Én jól érzem magam velük,ők is velem.Barátok vagyunk.
Arról nem én tehetek,hogy közös programokat nem tudunk szervezni,mivel a barátnők nem szeretnek engem.
És mielőtt bárki azt mondaná,hogy biztos kihívóan meg bárhogy viselkedek,mondanám,hogy nem,ugyanolyan vagyok velük mint régen.
19L
Most miért bántjátok ezt a lányt? De komolyan! Mondta, hogy csak barátok!!!! Ismeritek őt, beszélgettetek vele, ott voltatok egy ilyen szituban is? Nem! Akkor meg? Lány létére fontosak a fiúbarátai. Na és? Nekem is! Arról nem nyitnék vitát, hogy - persze főleg felnőttkorban - barátok között nem történhet-e ez-az. De nem is ez a lényeg.
A kérdező kommentjében leírt lányok szerintem azért féltékenyek, mert a pasijaik egy lánnyal barátkoznak, és az már leve potenciális veszélyforrás számukra. Vagyis nem bíznak a pasijaikban. Ennyi. Talán meg sem szeretnék ismerni ez a lányt, és úgy alkotnak róla véleményt. Kedves kérdező: próbálsz közeledni a lányok felé, esetleg beszélgetni az adott párral? Csupán azért nem kedvelnek, mert "vagy", vagy más miatt?
Amúgy a lányok honnan tudják - ha tudják -, hogy anno egyik-másik fiúval, még az ismerkedős fázisban elcsattant egy-egy csók? Elmondtátok nekik vagy mi? Ha igen, akkor nem szabad. Az "új" ember úgysem érti meg, hogy az régen volt, tán igaz sem volt, és mindig azt fogja gondolni, hogy akarsz a pasitól valamit. Ilyenről tilos beszélni! Lány létemre nekem is vannak fiúbarátaim, meg haverjaim, és igen, velem is megesett, hogy egy fiúbarátommal több is történt köztünk barátságánál. Na és? Azóta sem beszéltünk róla - nem is akarunk - és a kapcsolatunk sem változott semmit. Így is lehet ám. Viszont sosem mondanám el a páromnak, hogy kikről van szó, ugyanis teljesen felesleges amiatt, amit pár sorral fentebb leírtam.
őszinte leszek hozzád.
A pasimnak is van ilyen hogy is mondjam...lány barátja.
Amikor esetleg összefutunk így 3asban, ő csak a pasimmal foglalkozik. Tátott szájjal hallgatja, én ha kérdezek vmit arra 2 szóban válaszol...bezzeg ő annyit se b.asz az orrom alá h "hogy vagy?!
Bezzeg a pasimnak 2 órán keresztül magyaráz...
És nagyon rosszul eseik. Hogy elvileg ha ő annyira JÓ barát, akkor illene a 3. személyt is emberszámba venni...tekintettel a pasira, nem?
Mindegy, mert mára már eljutottam odáig, hogy konkrétan mondtam a csajnak h ha nem áll le, akkor kitépem az összes haját mert egyenesen irritál.
Nem ÉN fogom a seggét nyalni....én próbálkoztam, ő elcseszte...így sorry, én is eltiltottam a párom tőle.
Jah, és azon gondolkozz el, hogy ha egy barátot el lehet tőled tiltani..akkor az milyen barátság? Nem csak te ragaszkodsz inkább hozzájuk? /mert a pasim se áll szóba azóta a csajjal/
úgy tudták meg,hogy vagy hallották vagy rákérdeztek a srácoknál hogy volt e már vmi velem és akkor ők elmondták,hogy az elején még mikor ismerkedtünk..
a másik,meg hogy nem én ragaszkodok hozzájuk,vis nem csak én. mert ők hívogatnak,smst írnak,utána kitörlnek a telefonjukból minden nyomot.
meg volt hogy írt sms-t,visszaírtam és utána később mondta,hogy a barátnője hallotta hogy megszólalt este a telefonja és kérdezte h ki az? és ő hazudott a barátnőjének. nem merte elmondani h én voltam.
szóval ezt én nem "erőltetem"
Még mindig nem ismerünk egy adott szitut sem. Az, hogy két ember között régen történt egy s más, az miért jelentené azt, hogy most is? Ti pedig készpénznek veszitek, hogy ez most is így van.
Bár a mostani párom nem ilyen típus, de az előző páromnak is voltak lánybarátai. Volt olyan lány, akivel mondjuk nem találkoztak, mert külföldön él, de szülinapra, karácsonyra jött az sms vagy a képeslap, e-mail. Nem sértődtem meg, nem féltékenykedtem, pedig tudtam róla, hogy régebben volt köztük valami. (Konkrétan szex.)
Persze ez emberfüggő, de én nem csinálok túl nagy ügyet a lánybarátokból. Talán azért, mert nekem is vannak fiúbarátaim. Sokszor többet érnek, mint a lányok. Nekem legalábbis több fiúbarátom van, mint lány. És most ne menjünk abba bele, hogy ezek biztos csak haverok. Nem, nem azok, illetve van köztük az is. Viszont az is tény, hogy arányaiban nézve több lánybarátomban csalódtam eddig, mint fiúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!