Ha mentek vhova és párotok nincs otthon hogy készültök el ugy hogy a babátok ne kapjon hisztirohamot? (smink, haj, borotválkozás, tiszta cipő/papucs, fogmosás, reggeli. Stb)
szia,
ugyan ez volt a recept nálunk is, mint az első válaszadónál :) abban a helyiségben voltunk együtt, ahol készültem. ajtó becsuk, kicsi mellettem játszik :) így én is nyugodt voltam, el is tudtam készülni, a kicsinek is jó volt, hogy lát :)
Ági
Nekem 8 hós most.
én amikor tudom hogy mennem kell már elötte elkezdek készülödni mikor éppen leköti magát valamivel. akkor felöltözök, vagy elökészítem amit kell.
mikor késszen vagyunk felöltöztetem, majd leteszem az elöszobába, addig feltudom venni a cipöt.
kábeleket eleve eltettük, semmi olyan nincs elö, ami veszélyes lehet rá ha kimegyek a szobából 2 percre.
minden konektor be van dugaszolva.
habár még csak most kezdett felkapaszkodni, így még nem olyan nagy gond, de ha minden kötél szakad akkor megy a járókába.
sminkelni nem szoktam.
Készülődés alatt a járókában van, és valami olyan dolgot adok neki, amit alap esetben nem szabad fogdosni. Erre az esetre van egy nem használatos távirányítónk, mert meg van veszve a távirányítókért. Na akkor azt odaadom, és képes vele fél órát is elszöszölni szó nélkül.
Ha pedig nagyon nyűgös, akkor jön velem a fürdőbe.
Amit lehet, azt megcsinálnám előre, amikor még alszik, pl. hajmosás, szárítás, vasalás, smink, cipőpucolás, reggeli, fogmosás stb.
Szőrteleníteni én nem indulás előtt szoktam :)
Ha meg muszáj, akkor én is azt csináltam, hogy bevittem magammal a fürdőbe és olyan dolgot adtam neki játszani, amit amúgy tilos :) Így nyugodtan el tudtam készülni.
Én a kádba szoktam tenni amíg smikelek, fogat mosok stb... :)
Fürdésnél van hogy bent ül velem a pihenőszékben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!