Más baba is kap hisztirohamot, mikor nagyon fáradt?
Figyelt kérdés
19 hónapos a fiam és elég sokszor előfordul,hogy olyan hisztirohamot kap,hogy csak kapkodom a fejem.Nincs előjel,hogy álmos,nem dörzsöli az orrát,szemét.Ma pl elkezdtem pakolni a játékait,ő meg elkezdett ordítani,de úgy,hogy szinte hörgött.Nem használt sem az,hogy szorosan megölelem,sem az,hogy hideg vízzel megmosom az arcát.
2011. júl. 5. 20:15
1/8 anonim válasza:
akkor honnan gondolod,hogy az álmosság miatt van?lehet hogy azért van,mert nem az van amit ö akar,azaz akaratos.nálunk is ez van
2011. júl. 5. 20:19
2/8 A kérdező kommentje:
letettem és szinte rögtön elaludt.
2011. júl. 5. 20:21
3/8 anonim válasza:
A mi babánk 20hónapos, és ha nagyon fáradt, iszonyatosan tud sírni bármiért. Esik, kel, az ebéd sem kell sokszor. Behisztizik bármin.
2011. júl. 5. 20:31
4/8 anonim válasza:
21 hónapos a lányom és ha nagyon fáradt akkor rettentő hisztiket tud produkálni mindenért. Nappalra már szobatiszta, csak alváshoz használ pelenkát, de ma pl szó szerint le kellett fognom hogy rá tudjam adni a pelenkát (déli alvás előtt), egyfolytában bömbölt. De mindenért amúgy. Ha odaadtam a játékot, ha építettem, ha nem...mindenért. Mikor letettem, fél perc alatt elaludt. Következetesnek kell lenni a legnagyobb hisztinél is, ami néha nehéz.
Amúgy elég akaratos a kisasszony, csak mondja (már szépen beszél) a magáét és addig nem nyugszik míg pl nem megyek oda ahova Ő akarja (pl konyha).
Minden jót!
2011. júl. 5. 20:50
5/8 anonim válasza:
Nálunk is egyik pillanatról a másikra jön a hiszti ha elfárad. Amint leteszem már alszik is. Előtte ő sem dörzsöli a szemét, nem ásít stb. Úgy kb. időre szoktam belőni az alvást, ha nem sikerül akkor jön a sírás és a hiszti.
2011. júl. 5. 20:52
6/8 anonim válasza:
17 honapos lesz par nap mulva es ha faradt nemcsak hisztizik hanem tor es zuz meg a hiszti melle. :(
2011. júl. 5. 20:58
7/8 anonim válasza:
én akkor tudom hogy álmos
amúúgy látszik a szemén, nyűgős, sír, szopja az ujját
hisztizik, de ha még lerakom is lemászik vagy 20 szor
és utána megadja magát és csucsukál.
bár én tudom mikor alszik van egy napirendünk kialakult már megszokta.
15 hós kislány.
2011. júl. 5. 22:36
8/8 anonim válasza:
3 éves lánykámnál még a mai napig előfordul az ilyen! Pl vannak napok mikor már nem alszik ebéd után, na olyankor késő délután tuti jön egy ilyen hisztiroham.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!