Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a ribik kapnak mindenből többet?
Figyelt kérdés
Hogy van ez, hogy mindig mindent az ingyenk.urvák nyernek meg a komolytalan fruskák akik csak szórakozni akarnak és nem érdekli őket hány életet tesznek tönkre. Minden nő a halálos ellenségem, főleg az ilyenek... Hát hiába, az erősebb kutya baszik... Ilyen az élet. Még ezt fel kell dolgoznom ha lehetséges ezt feldolgozni.... Egy ilyen visszafogott, csendes lánynak semmi esélye nincs az ilyen ingyenku.rvákkal szemben, összes gerinctelen. Azt se érdemelnék meg, hogy egyáltalán szóba álljanak velük, erre mindig ők nyernek. Nem csodálom, hogy annyi tönkrement lelkű nőgyűlölő férfi van, azt se csodálom, hogy annyi normális megkeseredett hisztis nő van. Talán észrevennék őket nem lennének megkeseredettek és hisztisek hanem egészen mások..........., de az érzéketlen riba.ncoké a világ. Felfalnak a férgek... Tehetetlen vagyok. Ölj vagy megölnek, ez egy ilyen játék. Komolyan most már onnan lehet megismerni a normális embereket, hogy mind lelkibeteg... Nem tudom hogyan ismerkedjek így, úgyis mindig a riban,cok nyernek, mindig ők fognak kelleni, engem meg csak megunnak, eldobnak, megaláznak, csak addig lennék jó amíg találnak mást.
Én is kíváncsi lennék rá am hogy hogy nézel ki, ha képet nem szeretnél küldeni akkor leírod hogy milyen a külsőd ? Gondolok itt magasság, hajszín szemszín, meg hasonlók. Jöhet privátba is ha neked úgy jobb.
2011. okt. 24. 18:10
32/48 A kérdező kommentje:
17:50 Nem érdekel már az egész dolog...
Válaszolok, csak kicsit később.... :D
2011. okt. 24. 18:13
33/48 A kérdező kommentje:
Barna hosszú haj, barna szem, fehér bőr, 168cm, 59kg.
2011. okt. 24. 18:14
34/48 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul így leírva.
2011. okt. 24. 18:21
35/48 anonim válasza:
annyit fűznék hozzá, hogy nem mindegy ám hogy milyen pasikra gondolsz? nem hiszem, hogy az értelmesebb srácoknak az iq nulla csajok jönnének be mint akikről beszélsz, és fordítva. az akinek rib*anc kell az neked nem vetélytárs mert nem vagytok egy kategória! tegyük fel összejönnél egy sráccal akinek az ilyen csajok tetszenek és eddig ilyen barátnői voltak. szerinted meddig tartana a dolog? lenne értelme? na ugye...
2011. okt. 24. 18:31
36/48 anonim válasza:
Te egyébként az a Veszprém megyei lány vagy ?
2011. okt. 24. 18:31
37/48 A kérdező kommentje:
18:31 Normális pasikra, hidd el, hogy a normálisak is engednék, hogy rájuk másszanak...
Nem az vagyok. Na de ne lepődjetek meg ha már nem írok... :D Fenébe az ilyen ökrökkel és libákkal, csináljanak amit akarnak... Nekem is lehetne ilyen bármikor ha akarnék... :D
2011. okt. 24. 18:40
38/48 anonim válasza:
Még egy utolsó kérdésem van. Mi volt a szándékod abban a percben amikor ezt a kérdést kiírtad ?
Márt akárki kérdez valami normálisat arra nem jön válasz.
pl hol élsz vagy , milyen a férfi ideálod, vagy akarod-e egyáltalán hogy valaki megismerjen ?
2011. okt. 24. 18:45
39/48 anonim válasza:
Még 1 dologgal kiegészíteném, tévesen gondolod azt hogy te is tudnál ilyen lenni. Ha egyszer nem ilyen a személyiséged akkor azon ha belepusztulsz sem fogsz tudni változtatni.
Eljátszhatod hogy sikerült, de azzal csak magadat csapod be és még ha teszem azt népszerű is leszel nem fogod magad jól érezni mert az nem te lennél akkor.
2011. okt. 24. 18:48
40/48 anonim válasza:
nálam alapból elvágta magát az a csaj aki általam trógernek, aljának vélt sráccal volt együtt! szerintem te is fogd fel így! hasonló a hasonlóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!