Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a ribik kapnak mindenből többet?
Figyelt kérdés
Hogy van ez, hogy mindig mindent az ingyenk.urvák nyernek meg a komolytalan fruskák akik csak szórakozni akarnak és nem érdekli őket hány életet tesznek tönkre. Minden nő a halálos ellenségem, főleg az ilyenek... Hát hiába, az erősebb kutya baszik... Ilyen az élet. Még ezt fel kell dolgoznom ha lehetséges ezt feldolgozni.... Egy ilyen visszafogott, csendes lánynak semmi esélye nincs az ilyen ingyenku.rvákkal szemben, összes gerinctelen. Azt se érdemelnék meg, hogy egyáltalán szóba álljanak velük, erre mindig ők nyernek. Nem csodálom, hogy annyi tönkrement lelkű nőgyűlölő férfi van, azt se csodálom, hogy annyi normális megkeseredett hisztis nő van. Talán észrevennék őket nem lennének megkeseredettek és hisztisek hanem egészen mások..........., de az érzéketlen riba.ncoké a világ. Felfalnak a férgek... Tehetetlen vagyok. Ölj vagy megölnek, ez egy ilyen játék. Komolyan most már onnan lehet megismerni a normális embereket, hogy mind lelkibeteg... Nem tudom hogyan ismerkedjek így, úgyis mindig a riban,cok nyernek, mindig ők fognak kelleni, engem meg csak megunnak, eldobnak, megaláznak, csak addig lennék jó amíg találnak mást.
mondjuk ha küldenél egy képet tudnék szép kerek választ adni :) áám ha megfelelő pasit akarsz magadnak fogni akkor két út vezet hozzá, a hasán és a szexen keresztül...
Akkor te most konkrétan magadat szidod, mert te is ribi vagy nem?
2011. okt. 24. 17:13
14/48 anonim válasza:
Szard le az ingyenk*rvákat! Ők csak egy menetre kellenek, Te pedig többre fogsz kelleni a pasiknak. Pont ma vertem meg majdnem egy ilyen kis ribit. Írogatott a vőlegényemnek facen. Persze a párom szólt nekem, én meg a tudta nélkül, öcsémmel megkerestem a csajt...ha tesóm nincs ott, kitépem az az összes műhaját!!!
2011. okt. 24. 17:14
15/48 A kérdező kommentje:
Azt hívok ribinek aki megérdemli. Pl aki gátlástalanul rámászik egy férfira, vagy aki csak kihasználja őket aztán a romhalmazokat kegyesen meghagyja... Buliban nem komoly kapcsolatot mennek az emberek keresni. Nekem viszont barátnők nem kellenek, csak ellenségek lennének, lenyúlnák előlem. :(
Nem szakember kéne hanem egy szerető férfi aki képes lenne szeretni, de ilyen úgy látszik nem létezik! :'/
Amúgy sokkal rondább lányoknak jön össze...
2011. okt. 24. 17:15
16/48 anonim válasza:
Küldj egy képet és egyből meglesz az oka annak, hogy senkinek nem kellesz. Vagy elég csúnyácska vagy, vagy mint ahogy a szavaidból is érződik egy megkeseredett idegbolond.
2011. okt. 24. 17:16
17/48 anonim válasza:
Merre felé laksz , ha a közelben akkor beszélhetnénk ha akarod.
De egyébként olyan nincs hogy csak a ribik kellenek mindenkinek, mással lesz itt a baj szerintem.
Az jön át az írásodból hogy haragszol az egész világra, és ezt nem tudod leplezni, ez látszódik a kisugárzásodon is.
Bár igaz nekem sem volt még kapcsolatom , de egy olyan lányhoz biztosan nem is mennék oda akin azt látom hogy mérges ideges, gyűlölet van benne.
2011. okt. 24. 17:21
18/48 A kérdező kommentje:
17:12 Szopj kaktuszt!
17:14 Értsd meg, hogy nem kellek senkinek!
Nem vagyok csúnya, egyszerűen csak nincs senki aki belém tudna szeretni, ez képtelenség, hogy ilyen megtörténjen, hogy kelljek valakinek! Hogy ne lennék megkeseredett amikor az életemnél is jobban vágyom egy társra, összes ribi megkapja aki meg se érdemli, csak kihasználják a pasikat, én meg értékelném és nem kapom meg.
2011. okt. 24. 17:23
19/48 anonim válasza:
Akkor ezek szerint ha jól értelmezem azt amit írsz te azt állítod hogy a világ összes nője csak kihasználja a férfiakat egyedül te nem ?!
2011. okt. 24. 17:30
20/48 anonim válasza:
Belőled csak a keserűség árad, ami taszítja a férfiakat. Illetve az ilyen kinyilvánulások Pl a ,,Szopj Kaktuszt szöveg,, Te voltál már kezdeményező ? Rengeteg olyan normális srác van aki nem mer kezdeményezni, lehet neked is meg kéne próbálnod az ismerkedést. Egy jó tanács ha vidám és mosolygós vagy akkor előbb utóbb megtalálod a párod. 24f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!