Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a ribik kapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a ribik kapnak mindenből többet?

Figyelt kérdés
Hogy van ez, hogy mindig mindent az ingyenk.urvák nyernek meg a komolytalan fruskák akik csak szórakozni akarnak és nem érdekli őket hány életet tesznek tönkre. Minden nő a halálos ellenségem, főleg az ilyenek... Hát hiába, az erősebb kutya baszik... Ilyen az élet. Még ezt fel kell dolgoznom ha lehetséges ezt feldolgozni.... Egy ilyen visszafogott, csendes lánynak semmi esélye nincs az ilyen ingyenku.rvákkal szemben, összes gerinctelen. Azt se érdemelnék meg, hogy egyáltalán szóba álljanak velük, erre mindig ők nyernek. Nem csodálom, hogy annyi tönkrement lelkű nőgyűlölő férfi van, azt se csodálom, hogy annyi normális megkeseredett hisztis nő van. Talán észrevennék őket nem lennének megkeseredettek és hisztisek hanem egészen mások..........., de az érzéketlen riba.ncoké a világ. Felfalnak a férgek... Tehetetlen vagyok. Ölj vagy megölnek, ez egy ilyen játék. Komolyan most már onnan lehet megismerni a normális embereket, hogy mind lelkibeteg... Nem tudom hogyan ismerkedjek így, úgyis mindig a riban,cok nyernek, mindig ők fognak kelleni, engem meg csak megunnak, eldobnak, megaláznak, csak addig lennék jó amíg találnak mást.
2011. okt. 24. 16:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

"nem vagyok csúnya"

Bizonyítsd egy képpel priviben.

2011. okt. 24. 17:33
 22/48 anonim ***** válasza:

Én itt is csak azt tudom mondani, amit a legtöbb hasonló kérdésnél! Ha van egy ilyen könnyen megkapható kis "ribi" szerinted ki fog vele lefeküdni, hát nem az értelmes srácok valamelyike! Minthogy elég sok ember van ezen a kis golyóbison könnyen találsz olyat aki ilyen gondolkodású!

Bár az írásodat ha meglátná vki a legtöbb srác tényleg azt mondaná hogy kösz belőled én nem, de vannak olyanok is akik ezért fognak értékesnek tartani, hogy nem adod magad könnyen! Csak ahelyett hogy keresnél egy hozzád való srácot,te ribanckodni akarsz! És itt a baj!!!

pl.: találsz 1 srácot...aki szintén utálja a ribancot, máris lenne 1 közös témánk ha az olyan szánalmas is mint a gyűlölködés akkor is!

De minthogy ezen a téren megért téged, szerinted hogy reagálna ha azt mondanád hogy te is közéjük akarsz tartozni? Simán otthagyna...

Az a baj az emberekkel hogy meg akarnak változni, pedig nem változni kéne itt, hanem megkeresni azt a valakit aki magadért szeret, nem pedig azokért a külső ill. belső tulajdonságaidért, amit csak azért vettél fel hogy megfelelj egy nagyobb halmaznak!

2011. okt. 24. 17:35
 23/48 A kérdező kommentje:
Próbáltam kezdeményezni, nem úgy direkt, hogy ismerkedjünk hanem megszólítottam aztán beszélgettünk, és ha akar valamit onnantól nyert dolog, de nem.
2011. okt. 24. 17:37
 24/48 anonim ***** válasza:
És mik az elvárásaid egy fiúval szemben? Nem az lehet, hogy túl nagyok? Ja igen és küldj képet, mert rinyálással semmire nem mész!
2011. okt. 24. 17:38
 25/48 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg, hogy a normális srácok se ellenkeznek ha egy nőstényállat rájuk mászik.

Amúgy már nem érdekel a dolog, ittam életemben először egy kis barackpálinkát.

2011. okt. 24. 17:39
 26/48 anonim ***** válasza:

"Amúgy már nem érdekel a dolog, ittam életemben először egy kis barackpálinkát."

Ez tetszett, mintha valami életveszélyes dolgot tettél volna :)

És finom volt legalább?, én nem szeretem.

2011. okt. 24. 17:43
 27/48 A kérdező kommentje:
Nagyon nem volt jó, de most már sokkal jobb... :)
2011. okt. 24. 17:48
 28/48 anonim ***** válasza:
Jobb , mert már túl vagy rajta , vagy jobb mert már érzed a hatását ? :D
2011. okt. 24. 17:50
 29/48 anonim ***** válasza:

Remélem az alkoholban megtalálod az értelmet !

Mert hogy lese szarod hogy ki mit mond az nagyon látszik...

2011. okt. 24. 17:52
 30/48 anonim ***** válasza:
Írtam privit, ha erre sem reagálsz normálisan akkor ne csodálkozz, hogy senkinek sem kellesz mert megérdemled a sorsodat. Vagy az egész kérdés csak kamu.
2011. okt. 24. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!