Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek szerintetek? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
20/L vagyok és szűz. Akivel most kavarok egyidős velem de neki nemrég ért véget egy komoly kapcsolata és most nem akar elköteleződni. Vonzódunk egymáshoz, sokat találkozunk, de nem tudom meddig mehetek el vele.. Mondtam neki h élje ki magát, lefeküdhetne bármelyik csajjal, de azt mondta velem akar lenni. Csak játszik velem? mit gondoltok?
2011. okt. 24. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is akarok ilyen barátnőt!
2011. okt. 24. 12:46
 2/6 A kérdező kommentje:
és miért szeretnél ilyet?:D
2011. okt. 24. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert biztos rendes megértő, nem tudom miért én olyan srác vagyok aki csak egy lányt képes szeretni mellesleg erkölcsileg sem vagyok 0 és igénytelen csak ezért! :D
2011. okt. 24. 13:15
 4/6 anonim válasza:
vegyél 1kiló szalonnát meg csabai kolbászt
2011. okt. 26. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél szilvásbuktát, mert azt mindenki szereti...
2011. okt. 26. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Az hülyeség, mert nekem a sós kenyér a kedvencem.

Csak akar valamit, ha azt mondja hogy veled akar lenni. Azért ne zúgj bele nagyon, mert ha mégse jön össze, akkor könnyebb lesz kiheverni.

2011. okt. 26. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!