Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma közölte velem a barátnőm hogy szakítsunk Hogy viseljem ezt el?
Figyelt kérdés
, mert ö már nem szerelmes belém,3 év után. Nekem ö volt életem értelme és a legfontosabb egyszerűen nem tudom elviselni, Imádtam gyönyörű volt és régen nagyon szeretett is, aztán valami megváltozott. Nem tudok nem rá gondolni néha úgy felmegy a vérnyomásom hogy mintha rögtön össze akarnék esni és úgy érzem mindjárt meghalok. Sosem éreztem ilyet senkit nem szeretem még ennyire.Büszke és makacs ember vagyok és nem egy kis tini lány középkorú férfi. Még is sírtam és szinte könyörögtem hogy próbáljuk meg hátha megint sikerülne belém szeretnie. De nem akarja mert sokat veszekedünk és 2 nap múlva úgy is minden a régi lenne. Úgy érzem nincs értelme az életemnek. Nem vagyok fiatal sem gazdag és szép sem, nincs sok pénzem egyszerűen nem lesz hozzá fogható barátnőm soha. És ezt nem tudomelfogadni, nincs sok esélyem sem már és egyre nehezebben ismerkedem is. És hát el sem tudom felejteni arról ne is beszélve .Nem tudom mi lesz de már félekaz éjszakától is hogy mit csináljak mert aludni nem fogok tudni és semmihez nincs is kedvem se enni se inni még mozogni sem .Semmit nem érek nélküle és az életem egyetlen jó dolga Ö volt nekem és most már nincs semmi Nem látom át és miért lenne érdemes élnem semmi jó nem maradt nekem csak gyáva vagyokmegtenni és inkább irkálok hátha valaki megsajnál. Bár nem mintha nem lenne mind1 csak . Azt mondta akarta hogy legyünk barátok mert ö szeret meg fontosvagyok neki meg neki is rossz, de közben nem adottmég 1 esélyt ha tudtam volna az útólsóról hogy az az akkor biztosan mindent másképp csinálok. Szánalmas vagyok mi? Annak is érzem magam. Nem tudom hogyan kellene tuljutnom ezen2011. okt. 2. 21:21
41/46 A kérdező kommentje:
Azota szinte csak iszok. de komolya, nem rugok be mert akkor minden bajom elsz meg még pocsékabul érzem magam és igazán valahoyg nem is tudok a gyomrom nem engedi . vagy nem tudok inni vagy ha tovább eröltetem akkor mehetek a wc-re és kijön de be nem tudok rugni. most már ott tartok hoiyg 1 sört sem birok meginni ahhoz is orák kellenek emrt ugyérzem eltelitödtem. Nehéz ezt felfogni, kicsit fura emrt olyan érzés mintha ö az enyém lett volna. mint egy családtag akit sosem vesztek el. mindent nekem adott. az elsö csoktol kezdve mindent .és igy kicsit én is ujra éltem vele ezeket a dolgokat. Sosem gondoltam volna hoyg 1x megtörténik. azt még elöbb hoyg egyszer én hagyom el kis idöre ezért vagy azért de hoyg ö ne legyen már az életem része ez felfoghatatlan számomra.
2011. okt. 6. 21:29
42/46 anonim válasza:
Az ital az nem old meg semmit sem. Legfeljebb ideig-óràig. Ugy gondolom,aki ennyit lelkizik annak ébresztõt kell fùjni.
Ugy teszel, mintha màs nõ nem lenne a vilàgon. Tudom a szerelem az tud nagyon kemény is lenni. Igen, de csak akkor, ha viszonozva van. Ez a làny lehet megadott neked mindent, de nem biztos, hogy kapott tõled,amire szüksége lett volna.Nagyon fiatal hozzàd, ezt fel kell fognod. Pontosan te ezt hasznàltad ki, hogy tudtàl uralkodni felette. Félsz most talàn attól, hogy egy idõsebb làny fölött nem éred el azt,amit szeretnél. En legalàbbis ùgy érzem az iràsaidból.
43/46 A kérdező kommentje:
nem uralkodtam felette,mindent megadtam neki, sött az ismeröseim szerint pl tulkényeztettem. lestem minden gondolatát vagy épp ha nem szolt akkor is segitetem neki. Azt csináltuk mindig amihez kedve volt és ugy. sosem eröltetem rá az akaratom. bizonyos dolgoktol eltekintve ami az ö érdekét szolgálta .mint pl idöben elemni orvoshoz ha valami baja volt. nem vagyok az az uralkodos tipus inkább szeretem kényeztetni aki nekem fontos. nem vagyok papucs nem parancsszora ugrok de ha kért valamit megkapta. és ha szeretett volna megtettem. Egyszerüen csak szeretem szeretni.akkor és ott ettünk amikor akart vagy akkor mentünk vagyizni oda ahova kedve volt és általában ö döntött esetleg ha valami nem volt tul okos akkor szoltam bele, de ha épp fürödni akart és nem volt oiyan jo idö akkor is fürödtem vele .ugy hoyg 2 voltunk az egész strandon mert nem volt nagy meleg. a sexet se én eröltetem elöször ö döntött sosem sürgetem . szoval nem érzem azt hoyg uralkodni akartam volna rajta valaha is, az érdekeit mindig figyelmbe vettem.persze az észerüeket. pl leszoktam a dohányzásrol nehoyg rászokjon ,föleg mikor ki akarta probálni akkor inkább letetem én. de megengedtem neki elött de többet nem gyujtotam rá- sosem drogoztam. azt is szerete volna kiprobálni egy gyenge füvesc vel eröl is probáltam lebeszélni mikor nagyon nem lehetett akkor inkább bele egyeztem hoyg akár én is csak velem csinálja hoyg tudjak vigyázni rá. ha ivott avgy akart akkro én sosem ittam ,mert északa fentvoltam és vigyáztam rá nehoyg rosszul legyen . sokat tetem érte azthiszem nem vagyok tökéletes sok hibám is volt néha kiabáltam vele. és 1x egy vesezkedésnél az északa közepén el akart menni egy számára ismeretlen helyen akkor nem engedtem és lefogtam. de utána mikor megnyugodott mondtam hoyg ha akarja hazaviszem emrt én nem hagyom hoyg esetleg történjen vele valami. ekkor csalodott bennem azthiszem mert megilyedt tölem hoyg nem mehet el és lefogtam. de mikor meg haza akartam vinni akkro meg nem akart menni. sosem értetem a nöket. számomra kellene valami használati utasitás mikor mit akarnak.
2011. okt. 6. 21:55
44/46 anonim válasza:
Hát, igazából hiába beszélünk neked, attól nem fogod magad jobban érezni. De valahogy muszáj leszel túltenni magad rajta, mert úgysincs más választásod. Lehet, hogy egy hét kell hozzá, lehet hogy 1 hónap, lehet hogy 2, de el fog múlni. Semmi sem tart örökké :)
45/46 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ma már felfogtam a dolgokat.Tegnap beszéltem vele ,elöször kicsit veszekedtünk de utána végülis rájöttem hogy egyrész az hogy most szikitottunk és hogy már nem szerelmes belém arrol én tehetek.Tul sokat vezsekedtem vele, mind ketten elég határozotak voltunk egyes dolgokban . Elöbb utobb ugy is igy lett volna hacsak nem változik meg.Mert én már nemigen . De attol szeretem csak tudom már miért nem szeret. és igy könyebb. Ismét tanultam valamit még töle is. Ennek igy ez volt a sorsa. Tul éretlen volt a felfogása és sokszor nem értett meg hoyg nem azért akarom tudni mikor hol van vagy meddig mert féltékeny vagyok csak féltetem. És szeretem tudni mikor mit csinál . És ha késett avgy valami közbejött akkor mindig agyaltam hoyg nem esett-e valami baja. persze mikor megjött és nem valami aproság történt csak és nem szolt nekem hoyg késöbb jön akkor mérges voltam rá és összevszetm vele.Ha idösbb lett volna jobban megértjük egymást. minz pl hoyg nem nagyon akartam hoyg bulizni menjen , nem ö benne nem biztam osha. hanem az emberekben . Fölkeg hoyg tudom hoyg iszik egy kicsit és KO. és ezzel sokan vissaz élnek ettöl féltetem pl vagy hoyg valami baja történik. Ne de ehhez ö gyerek fejel gondolkozott hoyg ezt megértse és csak azt látta hoyg nekem nem tetszik hoyg el akar menni. Pedig megértetem és ha mondjuk egy normális barátnövel ment volna nem mehetett volna felölem. de 1 honapos bnökkel nem akartam hoyg menjen. tegnap azt mondta mindig szeretni fog valamilyen szinten de sosem lesz már szerelmes bekém. végülis .Ezzel és azzal hoyg nem érdekli mi van velem felfogtam hoyg ennek vége,És nem várom már hoyg meggondolja magát.A segitséget és a tanácsokat köszönöm sokat jelentetek , és legalább kitudtam magambol bezsélni ez nekem fontos volt. Mindenkienk nagy köszönet, nem is gondoltam hoyg ennyi segitökész és rendes ember van még, számitottam sok bezsolásrra és pér segitö vagy épp lazá felfogéásu mondatra, de hát ilyenek nem is voltak . ugyhogy ezzel be is fejeztem ide az irkálást sziasztok.
2011. okt. 7. 16:54
46/46 anonim válasza:
Mint irtam fel a fejjel, viszont én attól tartok ez akislàny el fog veszni, ha a szülei nem fognak rà vigyàzni. De ez màr ne legyen a te gondod. Elhiszem neked,amit leirtàl és igen köszönettel tartozik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!