Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma közölte velem a barátnőm hogy szakítsunk Hogy viseljem ezt el?
szegény :(
elhiszem hogy kegyetlen rossz érzés ez, menj el a haverokkal vagy valami próbálj egy ici-picit kikapcsolódni akár néhány percre is:(
Szia!
Nem, egyáltalán nem vagy szánalmas, csak összetört.
'Nem vagyok fiatal sem gazdag és szép sem, nincs sok pénzem egyszerűen nem lesz hozzá fogható barátnőm soha.' E mondatod alapján nem is annyira biztos, hogy ő hiányzik, talán inkább egy kedves, szép társ.
Szerintem próbáld meg az idődet magadra fordítani, sportolj, legyél ápolt, tegyél azért, hogy jobb legyen. Ha több önbizalmad lesz, garantáltan lesz más barátnőd. Fel a fejjel!
Nem vagy szánalmas! Ezt azonnal verd ki a fejedből!
Igenis talpra fogsz állni, de időt kell adnod magadnak hogy ezt fel tudd dolgozni. Nem könnyű egy szakítás, pláne nem ha így érzel még iránta.
De el kell fogadnod a döntését, változtatni akar az életén és nem veled együtt.
Úgy lesz legkönnyebben túllépned ha lefoglalod magad. Járj el, bárhova. Sport, közösség, a jóga pl. nagyon jót tesz a lelkednek is (segít megnyugodni) és férfiak is járnak. Haverokkal. Dolgozz most többet, hogy ne kelljen folyton a lányra gondolnod.
De! Egyet ne csinálj soha! Soha ne üldözd a szerelmeddel és soha ne akard rákényszeríteni hogy kezdjétek újra! És ne hozd fel azt hogy nélküle vége az életednek, végzel magaddal stb.
Saját tapasztalat, az én exem ezt művelte nagyon durván és szó szerint megutáltam, megundorodtam tőle.
Te nehogy ebbe a hibába ess!
Szia!
Ugyanez megtörtént velem,ma reggel, fél10-kor, csak lány vagyok, és 2év után!
Azóta bőgök,a szemem fel van már dagadva, "párom:((" a telefont sem veszi fel..
megmondta,hagyjam egy örök életre..:'(
21:34-es.
Elég bunkó az exed ha 2 év után annyit tud kinyögni hogy hagyd békén örökre...
Fúúú az ilyenekre olyan pipa vagyok!
Én már 7 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk. De mondtam neki, próbáljon csak elhagyni, az óriási akváriumát halakkal együtt összetörve megtalálná lent a parkolóban az autója tetején...
Figyu ha 2 év csak ennyit jelentett neki, akkor ne sírj miatta mert nem érdemel egyetlen könnycseppedet sem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!