Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hisztiztem rengetegszer, a barátom most megunta és nem beszél velem. Azt mondta hogy nem fogok megváltozni sosem. De miért nem lehet annyira beszélni akkor hogy szakítsunk?
Te jól éreznéd magadat egy ilyen barátnővel,kedves kérdező?
Gyáva,hisztis pi/csa,aki így éri el,hogy szakítsanak vele.
"nem érezném magam jól...annyira sajnálom az egészet...most kerültem fel egyetemre,nem mindegyik akadályt veszem sikeresen,és teljesen kiborít ezen kívül minden más pici dolog ami nem úgy történik ahogy eltervezem...nagyon megbántam ahogy viselkedtem,és szeretném visszacsinálni...
"
Ezt elmondtad már neki így?Ha szeret téged,és hajlandó vagy vele leülni és ezt őszintén elmondani neki,akkor még lehet esély.(békülésre,folytatásra)
Szerintem hagyj neki egy kis időt,hogy lenyugodhasson,átgondolhassa a dolgokat.Ne hívogasd,ne próbálj meg egy újabb hisztivel kicsikarni belőle egy erőltetett beszélgetést.
Ha most újra kibékülnétek mi változna?Mivel tudnád bebizonyítani neki,hogy megváltoztál?
Ha jól vettem ki a szavaidból,nem ez az első ilyen alkalom,és szerintem már eljátszottad a bizalmát.Amúgy szerintem jobb lenne mindkettőtöknek,ha ez így maradna és szakítanátok,mert ahogy olvasom,így senki sem boldog ebben a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!