Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hisztiztem rengetegszer, a barátom most megunta és nem beszél velem. Azt mondta hogy nem fogok megváltozni sosem. De miért nem lehet annyira beszélni akkor hogy szakítsunk?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 13:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!: Talán inkább jobb lett volna higgadtabban megbeszélni ezeket a felmerülő nézeteltéréseket, mert sajnos az életben nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretnék. Úgyhogy szerintem inkább nem érdemes mindenkinek a stiklijeit, bűneit felhánytorgatni mindez már felesleges, és csak mérgezitek a kettőtök közti légkört, ezért inkább jobb lenne abbahagyni ezt a kapcsolatot. Valaki meg azt írta, hogy megbántotta a barátja, és ezért kiabált vele hát annak is inkább azt üzenném, hogy próbálja meg higgadtan kezelni ezt a helyzetet most istenem, hát van ilyen, akarva akaratlanul is megbánthatjuk a másikat, de tudni kell mindezeken felülemelkedni és ezt az utóbbira értettem. Viszont az, hogy sikerült megváltoztatni azt a partnert az egy dolog, ami csak egy ideig óráig tarthat mert ha megunja a kiabálást, akkor ott szakítani is fog vele a barátja. Úgyhogy megbántás így, vagy úgy ide, vagy oda én úgy gondolom, hogy higgadtabban is lehet kezelni ezt a helyzetet. Én legalább is nem hallgatnám meg, ha kiabál majd ha lehiggad én legalább is így állnék ezekhez a dolgokhoz.

33 F

2018. nov. 8. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!