Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjek el megváltozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el megváltozni? (elég régóta próbálkozom)

Figyelt kérdés

Elég régóta próbálkozom a lányoknál, de valamiért soha nem jön össze nekem semmi. :=(

Nem tudok megváltozni, hiába adom csak magamat, azt nem elég.

Amikor beszélek egy lánnyal, látom rajta, unottan néz rám, és alig várja, hogy "lekopjak". Nem küld el a franca, hanem így "megszégyenít" és hülyének néz többiek előtt.

Igen lúzer vagyok tudom, de nekem is kell élnem, és úgy gondolom nekem is jár a boldogság a kedves szó, legalább egyszer.

De még annyit se kapok egy lánytól sem, hogy legalább rám mosolyog.

Nem néznek pasi számba. Először azt gondoltam, hogy a külsőmmel van a gond. Megkérdeztem pár lányt (idősebbeket), mondtam nekik, hogy őszinték legyenek, vélemény azt volt: szép kék szemem van (három lány is mondta), az arcom egész helyes (egy lány), elég magas (két lány) vagyok, hogy egy lány mellett ne nézzek ki hülyén, de még is úgy jött ki az egész, hogy van belülről bennem valami, ami miatt még is "nem" leszek szimpatikus egy lánynak, hogy járjon velem.

Az igazat megvallva, elég félénk vagyok, elég gyakran vagyok zavarban, nem tudok nyílt lenni, bárhogy próbálom magamnak bemesélni, hogy nincs semmi baj velem, harcolni ez ellen, nem megy.

Valami löket, segítség kellene nekem.

16F

2011. jún. 29. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem önbizalom hiányod van és ez meglátszik rajtad.

A magabiztos embereknek van egyfajta "kisugárzásuk" (nem tom másképp mondani)

Nekem is volt, de aztán hallottam egy módszerről. A lényege, hogy mielőtt kikelsz az ágyból arra gondolsz, hogy milyen JÓ tulajdonságaid vannak (kívül & belül).

Nekem bevált, és a barátaimnak is feltűnt, hogy mostanába jobb a kedvem és "szinte csak úgy ragyogok".

Javaslom próbáld ki, nincs mit veszteni ;) SZURKOLOK!!

2011. jún. 29. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Feltolod a segged ide, és letöltöd, elolvasod, meghallgatod az összes itt lévő anyagot (főleg az első négyzetbe lévőket!)

2011. jún. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!