Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hisztiztem rengetegszer, a barátom most megunta és nem beszél velem. Azt mondta hogy nem fogok megváltozni sosem. De miért nem lehet annyira beszélni akkor hogy szakítsunk?
azért nem akar veled beszélni, mert nem akar elviselni még egy hisztit. valaholérthető. ennek vége, fogadd el. aki egyetemen nem tud ismerkedni, az meg sehol, szóval no para, lesz másik :) csak azzal ne hisztizz, értelmes felnőtt nő vagy, viselkedj is úgy.
29/n
nem te vagy a hisztis, hanem ő... szokásos bünti az h nem beszél veled? akkor most ki a hisztis, tényleg... én barátom is ilyen volt régen, mert tegyük fel, volt valami, amivel megbántott, kiabáltam vele, és ő meg nem áll velem szóba mert kiabáltam. egy év után sikerült leszoktatnom róla, vagy ő változott meg, nem tudom, minden esetre most már nincs ilyen.
ha a barátod iylen sértődős giliszta akkor ne teperj utána, mert kikészít lelkileg, tudom, h milyen az... hagyd a francba és keress jobbat.
Szedjél magne b6-ot tájcsízzál, vagy amit akarsz! A hiszti engem is kiborítana!
A hiszti kétségbe vonja hogy logikai alapon is normálisan működő értelmes lény vagy és ez kiábrándító!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!