Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy viseljem el? Mit csináljak? Kész vagyok ettől a helyzettől.
Van egy osztálytársam, aki eléggé tetszik. Már tavaly is tetszett, vagyis év elején csak külsőleg, aztán év végén egyre jobban, viszont akkor inkább haver volt, én pedig szerintem túl sok, és a vak is láthatta, hogy nyomul egy osztálytársunkra, szóval megfogadtam, hogy nem zúgok bele. Sajnos mindig beleélem magam mindenbe előre, aztán csak pofára esek folyamatosan, minden téren. Idén megfogadtam, hogy nem fogok foglalkozni vele, vagyis tavaly nyáron, osztálykirándulás után még volt pár nap. Ott beszólogatott, hogy mivan, szar kedved van? De full bunkón... Jó, mondom nem kell ez nekem... Most viszont nagyon kedves, és úgy érzem, hogy lehet, hogy tetszem neki. Kedves, és cseszeget, de aranyosan, amitől pedig teljesen kész tudok lenni, jó (vagy inkább rossz?) értelemben. Órán pl ha mondok valamit, akkor beszól, de poénosan, aztán vigyorgunk mint a hülyék, a folyosón nem enged elmenni, ma bementem infóterembe először, rögtön betolódott mindeki a terembe, aztán gyors kiküldtem mindekit, mert csak a klímát mehettem bekapcsolni, és nem mehettünk be, de bejött, amíg becsukogattam az ablakokat, stb... Teljesen kész vagyok tőle, mikor mosolyog, egyszerűen nem birok megmaradni mellette, nagyon nehéz megállni, hogy ne lépjek valamit.. Amúgy picit gyerekes, szóval nem tudom, hogy egyébként mi lenne... Szerintetek? Mit csináljak? Lehet csak haverként kezel, viszont nem volt ilyen kedves velem sosem. De nem kezdeményez, szóval nem az van, hogy nem mer kezdeményezni, hanem semmi, csak cseszeget kedvesen... Vagy ha kicsit gyerekesebb, így jön ki neki a tetszés? Ajj, én nagyon vonzónak találom... Nem birom már ezt sokáig, egész nap csak bámulnám, annyira aranyosan mosolyog, meg úgy minden... Szerintetek? Mit csináljak? Nem szomorú vagyok, meg semmi, csak tudom, hogy megint az lesz, hogy beleesek valakibe, aztán koppanok a kis nózimon... De akkoriiiis... Jelenleg jó érzés, de félek...
Légyszi normális válaszokat kérek, ha valamit elírtam, akkor bocs. 15L
Húúú ebben a történetben teljesen magamra ismertem!Én már 4. éve járok középsuliba és 1.ben ott is volt egy ugyanilyen srác:O Eleinte tökre lekoppintós volt meg félénk aztán szép lassan megismertük egymást,egy lett a baráti társaságunk is és mára elég közel kerültünk már egymáshoz:D
Mi nagyon sokat beszélünk interneten suli mellet meg csináltunk közös programokat sokszor baráti társasággal is és így könnyű volt.Szóval sok sikert!:D
fiatal vagy!Nem nőhetsz fel burokban,csalódás ígyis úgyis érni fog...
Szerintem egy óvatlan pillanatban adj neki puszit vagy smárold le vagy fogd meg a szerszámát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!