Megkérdeztem az orvosomat az EDA-ról és kiderült, ha nem rendes munkaidőben szülök, csak pénzért csinálják meg.25 e Ft, ha oda kell hívni a szakembert. Érdemes kérnem? V helyzettől függ?
Ez szerintem hülyeség.hiszen ez a dolga.nekem azt tanácsolták,hogy kérjek mindenképpen,mert a vajúdás úgy elviselhetőbb.amit a dokid mondott,az nekem olyannak tűnik,mintha valaki természetes úton kívánna szülni,de komplikáció lép fel,és császározni kell,és azért meg fizessen a kismama.tehát én durvának tartom.azért vannak ott,ez a munkájuk.én se kérek minden egyes ügyféltől plussz pénzt azért,mert foglalkoztam vele.az én szememben az összes doki egy óriási nagy korrupt egyén.bocs a véleményemért.
33 hetes kismama
Szia!
Szerintem ennek a fizetősdinek érdemes lenne "hivatalosan" utána nézni. Egészségügyis vagyok, és szeintem ez nem legális. Ügyeletben is van bent aneszteziológus aki az érzéstelenítést végzi, ugyanis a sürgős császárosokat is neki kell érzésteleníteni!
Én majd akkor fogom eldönteni hogy kérem-e ha már ott leszek. Mivel ez lesz az első szülésem nem tudom hogy mennyire fog fájni. Lehet hogy nagy hős leszek és kibírom, mint évezredek óta olyan sokan, de az is lehet, hogy nem fogom úgy bírni ahogy szeretném, és megadom magam az orvostudománynak:)
30 hetes pocis
Debrecenben megkérdezték tőlem hogy kérek-e EDA-t (éjszaka) mert akkor beadják.
Hogy mik vannak!!!!!!!!!!!!!
Fel kellene az klinikát jelenteni!!
A szülés nem egy munkaidős történet. Amikor a babó elindul, akkor van munkaidő.
Az EDA pedig úgy tudom, hogy mindenkinek jár alanyi jogon, aki TB támogatást fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!