Emlékeztek? Egy hete megkérdeztem, hogyan indulhat egy szülés.
Akkor délután, este még nem tudtam eldönteni, indulhat-e a szülés a baba fura "feszegetéseivel". Aztán éjjel 6 perces fájásokra ébredtem, hajnali 3:25-kor megszületett a kisfiam. Szeretném megköszönni nektek a sok segítséget, amit ezen az oldalon kaptam, olvastam, és remélem innentől már én is fogok tudni segíteni a szülés témában.
Sok boldogságot mindenkinek.
Szia!
De aranyos vagy hogy jelentkeztél!!!!:-))))
Esetleg betudod linkelni a kérdésed?Hátha olvasok belőle számomra hasznos dolgokat.Amúgy én jövőhét szerdára vagyok kiírva és azt mondta ma a dokim hogy minimum még egy hét de szerinte több is lehet,mert teljesen zárt méhszájam:-(((Teljesen levagyok lombozódva :-((((
És milyen volt a szülésed?
Ja bocsi az uccsó válaszoló vok.
És nagy nagy gratulációt küldök és sok sok boldogságot valamint egészséget!!!!
Szia, gratulálok és jó egészséget kívánok Neked és a Babádnak is:))
Gondolom minden zökkenőmentesen ment, hogy ilyen gyorsan megszületett, remélem többünknek is hasonlóképpen fog zajlani:-))
Nagyon gratulálok a babátokhoz!
Én is nagyon várom már, hogy hogy fog megindulni a szülésem! Első baba! Elég tapasztalatlan vagyok e téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!