Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma közölte velem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma közölte velem a barátnőm hogy szakítsunk Hogy viseljem ezt el?

Figyelt kérdés
, mert ö már nem szerelmes belém,3 év után. Nekem ö volt életem értelme és a legfontosabb egyszerűen nem tudom elviselni, Imádtam gyönyörű volt és régen nagyon szeretett is, aztán valami megváltozott. Nem tudok nem rá gondolni néha úgy felmegy a vérnyomásom hogy mintha rögtön össze akarnék esni és úgy érzem mindjárt meghalok. Sosem éreztem ilyet senkit nem szeretem még ennyire.Büszke és makacs ember vagyok és nem egy kis tini lány középkorú férfi. Még is sírtam és szinte könyörögtem hogy próbáljuk meg hátha megint sikerülne belém szeretnie. De nem akarja mert sokat veszekedünk és 2 nap múlva úgy is minden a régi lenne. Úgy érzem nincs értelme az életemnek. Nem vagyok fiatal sem gazdag és szép sem, nincs sok pénzem egyszerűen nem lesz hozzá fogható barátnőm soha. És ezt nem tudomelfogadni, nincs sok esélyem sem már és egyre nehezebben ismerkedem is. És hát el sem tudom felejteni arról ne is beszélve .Nem tudom mi lesz de már félekaz éjszakától is hogy mit csináljak mert aludni nem fogok tudni és semmihez nincs is kedvem se enni se inni még mozogni sem .Semmit nem érek nélküle és az életem egyetlen jó dolga Ö volt nekem és most már nincs semmi Nem látom át és miért lenne érdemes élnem semmi jó nem maradt nekem csak gyáva vagyokmegtenni és inkább irkálok hátha valaki megsajnál. Bár nem mintha nem lenne mind1 csak . Azt mondta akarta hogy legyünk barátok mert ö szeret meg fontosvagyok neki meg neki is rossz, de közben nem adottmég 1 esélyt ha tudtam volna az útólsóról hogy az az akkor biztosan mindent másképp csinálok. Szánalmas vagyok mi? Annak is érzem magam. Nem tudom hogyan kellene tuljutnom ezen
2011. okt. 2. 21:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
En màr irtam neked az elõbb, szedd össze magadat.
2011. okt. 2. 21:59
 12/46 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig leírom, hogy James Dobson: Kemény szeretet. Olvasd el! Szerintem lehet esélyed, de a hozzáállásodon kéne változtatni. Adj magadnak 3 napot a higgadásra. ("Utána elkezdek gondolkodni a dolgon.) és a könyv elég gyakorlatias, simán használhatod. A lényege röviden, hogy a saját magad iránti tisztelet felépítésével lehetsz újra vonzó. Ha valami maradt még, ne csüggedj. De ne is csüggj! Hajrá!
2011. okt. 2. 22:13
 13/46 anonim ***** válasza:

Nem vagy szánalmas, ugyanezen mentem/megyek át én is, csak én nő vagyok. Velem 2 és fél hónapja szakított ugyanígy a párom. Ha elmúlt nála, akkor elmúlt, ezt sajnos idővel el kell fogadnod. Mindenkinek szabad akarata van, szabadon dönt és sajnos az is benne van a pakliban, hogy az egyik fél úgy dönt, hogy nem akarja már folytatni a kapcsolatot. Próbáld az ő szemszögéből nézni a dolgot, ez nekem is sokat segített: ha te érezted volna úgy, hogy már nem szereted, nem vonzódsz a párodhoz, csupán langyos baráti érzések maradnak, akkor te se akartál volna így benne maradni, hidd el. Ebbe tényleg csak beletörődni lehet. Na persze ez nem a jövő héten fog megtörténni, ehhez nagyon sok idő kell, hónapok, akár 1 év is, de fokozatosan jobb lesz, egy idő múlva már nem fog annyira marni a hiánya. A barátkozást én nagyon nem javaslom, amíg fel nem dolgoztad érzelmileg, mellesleg én nem sok értelmét látom a szakítás utáni barátkozósdinak amúgy sem, főleg ha az egyik fél még nagyon odavan. Aztán lehet, hogy pár év múlva annyira boldog leszel a feleségeddel, hogy eszedbe se jutna "barátkozni", fütyülnél rá, mi van vele. És hidd el, túl fogsz jutni, én is túl fogok, meg több milliárd ember túljutott és nagyon boldogok lettek. Most sírd ki magad nyugodtan, keseregj, esetleg vezess egy naplót a fájdalmadból, aztán vond le a tanulságokat.

25 N

2011. okt. 2. 22:13
 14/46 A kérdező kommentje:
Nem fogok én sem barátkozni, ezt eldöntöttem. nem tudnám csinálni hogy ott van valami ami közel van de nem lehet az enyém. Még jobban fájna, és egy nagy epekedés lenne mint egy kis gyerek a kirakat elött a játékra amire vágyik és nem kaphatja meg. Bár ö ezt a barátkozást nagyon erölteti az elöbb felhivott hoyg hiányzok és hoyg gondolkoztam-e a barátkozáson már. Aztán amikor mondtam hoyg én ezt nem tudom csinálni akkor meg elkezdett sirni. Nem értem a nöket miért szakit ha utána meg sir és ö is szenved, Vagy hogy gondolta hoyg bartáok leszünk én majd meg halok ugy szeretem ö meg mesél majd az uj pasijárol? vagy nem tudom. borzaszto lenne.
2011. okt. 2. 22:24
 15/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ti ùjra összefogtok jönni.Minek hivott akkor, ha nem hiànyoznàl neki?En ùgy érzem a csajod ravaszkodik, vissza fogod kapni, csak meg akar leckéztetni. De mondd csak eddig nem irtad, hogy mégis min veszekedtetek mindig.
2011. okt. 2. 22:34
 16/46 anonim ***** válasza:

Ha hívogat, küldd el a fenébe és mondd meg neki nagyon határozottan, hogy vegye tudomásul, hogy ez neked mennyire fájdalmas lenne. Nem is értem, hogy képzeli ezt a csaj, elég érzelmi analfabéta lehet, ha tudja, mennyire kivagy épp miatta és haverkodást erőltet. Látszik, hogy vele még mennyire nem cseszett ki az élet ilyen téren, de nyugodt lehetsz, majd megtapasztalja ezt a saját bőrén is, mert az élet egyenlít. Én direkt közöltem az exemmel, amikor szakított velem, hogy nem kérek a jófejkedéséből, ne hívogasson barátkozás ürügyén azzal a valós indokkal, vajon nem nyírtam-e ki magam bánatomban. Azt mondtam, csak abban az esetben hívjon, ha rádöbbent, hogy nem bír nélkülem élni. Hát azóta se hívott:D Amit még nagyon erősen javaslok, hogy töröld és tiltsd fb-ról is és a közös barátok postjait is, mert az még brutális, amikor már épp kicsit jobban lennél, de szembesülsz a kis kommentjeivel meg az új fotóival.

25 N

2011. okt. 2. 22:36
 17/46 anonim ***** válasza:

Szerintem ti ùjra összefogtok jönni.Minek hivott akkor, ha nem hiànyoznàl neki?En ùgy érzem a csajod ravaszkodik, vissza fogod kapni, csak meg akar leckéztetni. De mondd csak eddig nem irtad, hogy mégis min veszekedtetek mindig.

Jaj, ne ringasd szegényt hamis illúziókba. A csaj sajnálja és aggódik, azért hívogatja. Ami pedig a "hiányzást" illeti, nem az a fajta hiány, amikor úgy érzed, megdöglesz a másik nélkül, ebből a szemszögből sem ismeretlen nekem a szitu.

2011. okt. 2. 22:38
 18/46 A kérdező kommentje:
Hát eddig biztam benne háta vissza lehet csinálni a dolgokat, Most már nem. Ö azért hivogat mert megszokott mert én voltam neki az elsö és egyetlen eddig. a veszekedések pedig abbol adodtak hoyg ö nem ált ki meletem és nem válalt fel, mig én bemutatam mindenkinek család haverok barátok ö senkinek, söt sokszor lerázott ha épp kelemetlen volt neki .Vagy nem akarta hoygmegtudják hoyg vagyok neki. Elfelejtete a névnapom tavaj idén is születésnapomra sem kaptam semmit még egy puszit se. és karácsonyra se se tavaj se tavaj elött. Szoval én csak többet szeretem volna kapni hoyg figyeljen rám, és hoyg válaljon fel mások elöt ne az legyen ha megyek hozzá/érte akkro az utca végén álljak meg ne menjek be mert meglátnak ,meg mindig addig is vittem haza. Nem volt tökéletes,söt hazudott is nekem szinte mindig valami aproságokat és ez miatt vezsekedtünk sokat. de én akkor is szeretem.
2011. okt. 2. 22:49
 19/46 anonim ***** válasza:
Édes öregem... ez a csaj téged totál kihasznált és hidd el nekem, soha nem szeretett még csak megközelítőleg se téged mint te őt! Ez alapján, hogy nem mutatott be a családjának vagyis nem vállalt fel, ez teljesen egyértelmű. Továbbá apró figyelmetlenségek, elfelejti a névnapodat, ilyet sem az tesz, aki odavan a másikért és fontos neki az öröme. Tudom, hogy most nagyon rossz neked és nyugodtan sirasd el, de ezt, hogy te kb. negyadannyira se voltál soha fontos neki, mindig tartsd szem előtt és így sokkal könnyebb lesz túllépned. És ne engedd, hogy hívogasson, küldd el a jó bánatba, barátkozzon másokkal.
2011. okt. 2. 23:10
 20/46 anonim ***** válasza:

Màr ne is haragudjàl, akkor meg jó nagy "hülye"vagy, hogy sirsz utàna.Elég legyen màr ebbõl, hogy jajj én szeretem. Azt kell szeretni,aki megédemli nem azt aki cicàzik a méltósàgoddal,az érzelmeiddel. Ha hiv telefonon fel se vedd. Ne légy gyenge tessék férfiasan viselkedni.

Ne vicceljél màr tényleg csak jàtszott veled. Eddig azt hittem, hogy õ is imàdott és rendesen viselkedett veled.

Keress magadnak aki megbecsül.

2011. okt. 2. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!