Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma közölte velem a barátnőm hogy szakítsunk Hogy
viseljem ezt el?
Figyelt kérdés
, mert ö már nem szerelmes belém,3 év után. Nekem ö volt életem értelme és a legfontosabb egyszerűen nem tudom elviselni, Imádtam gyönyörű volt és régen nagyon szeretett is, aztán valami megváltozott. Nem tudok nem rá gondolni néha úgy felmegy a vérnyomásom hogy mintha rögtön össze akarnék esni és úgy érzem mindjárt meghalok. Sosem éreztem ilyet senkit nem szeretem még ennyire.Büszke és makacs ember vagyok és nem egy kis tini lány középkorú férfi. Még is sírtam és szinte könyörögtem hogy próbáljuk meg hátha megint sikerülne belém szeretnie. De nem akarja mert sokat veszekedünk és 2 nap múlva úgy is minden a régi lenne. Úgy érzem nincs értelme az életemnek. Nem vagyok fiatal sem gazdag és szép sem, nincs sok pénzem egyszerűen nem lesz hozzá fogható barátnőm soha. És ezt nem tudomelfogadni, nincs sok esélyem sem már és egyre nehezebben ismerkedem is. És hát el sem tudom felejteni arról ne is beszélve .Nem tudom mi lesz de már félekaz éjszakától is hogy mit csináljak mert aludni nem fogok tudni és semmihez nincs is kedvem se enni se inni még mozogni sem .Semmit nem érek nélküle és az életem egyetlen jó dolga Ö volt nekem és most már nincs semmi Nem látom át és miért lenne érdemes élnem semmi jó nem maradt nekem csak gyáva vagyokmegtenni és inkább irkálok hátha valaki megsajnál. Bár nem mintha nem lenne mind1 csak . Azt mondta akarta hogy legyünk barátok mert ö szeret meg fontosvagyok neki meg neki is rossz, de közben nem adottmég 1 esélyt ha tudtam volna az útólsóról hogy az az akkor biztosan mindent másképp csinálok. Szánalmas vagyok mi? Annak is érzem magam. Nem tudom hogyan kellene tuljutnom ezen
lehet és biztosan igaz is kislány volt aki irt nekem egy oldalon, Általában aki nekem ir vagy kérdez felelek válaszolok neki. Aztán elmesélte hoyg nem tudja mi van vele mert öt 2 hét alatt mindenki leráza vagy hanyagolja, na Gondoltam ezen segitek bezsélgetek vele kicsit.Addig addig hoyg kiderült hány éves. Rögtön megfordult a fejembe hoöyg mit akarok én töle meg mit bezsélgetek egy tini lányal . De egyedül volt nem volt senkije és ki volt borulva. Utána ugy döntötem hoyg van idöm és nem esik nehezemre naponta irni neki valamit hoyg ne éreze magát egyedül, És ez iyg ment heteken át lassan megismertem megkedveltem. Ekkor ö már odáig volt értem, pedig nem is látott . Én éreztem, és ez jo érzés volt ,mivel én is pont elég depis voltam egy másik nö miatt. Szoval elöbb lett a barátság és szerelem eleinte csak azon az oldalon bezséltünk . Késöbb jött az msn és egyszer ugy alakult hoyg el kellet utaznom ettöl ö kiborult hogy mi lesz vele nélkülem megadtam a teleon számom neki, akkor jöttek az sms-ek és aztán beszélgetés .És már én is beleszeretem nagyon jo érzés volt hogy valakinek ilyen fontos vagyok A legfontosabb . aztán lett belöle találkozás . azt én eröltetem hogy gondolja át emrt a korkülömbség azért látszik, szoval akárhioyg akarom nem tünök tininek . De nem érdekelte. szoval iyg lett ez ha bele tudjátok képzelni magatokat a helyembe akkor megértitek,Igy alakult hoyg bele szeretem egy lányba, ahogy mondjátok. nem csak uyg bele csaptam vagy ez volt a célom söt eleinte probáltam magam meggyözni hoyg nem jo nem kell. De ö meg jött és depis volt nem tudtam elhagyni eleinte aztán meg nagyon szeretett azért nem és lassan az életem része lett. és megszeretem. Közben tényleg nö lett és megváltozott. és ahogy ö kezdett kiszeretni belölem én annál jobban bele minél jobban probáltam magamhoz huzni annál jobban távolodott. De mit tehetem volna ha addigra én szeretem meg teljesen, Féltem hoyg elveszitem, és hazudnék ha azt mondanám hoyg nem sejtetem hoyg elöbb utobb ez lesz hiányozni fog hoyg nem élte ki magát .De aki szerelmes az ugysem az eszével gondolkodik.most is ugy vagyok hogy egyik pillanatba elszánt avgyok és optimistán probálom kezelni a dolgaim gondolataim és hogy összeszedem magam ezt meg azt csinálok, aztán egy fél ora és kb kétségbe esek hoyg sosem leszek már boldog senkivel.
2011. okt. 3. 18:00
32/46 anonim válasza:
17:37
:):):)
2011. okt. 3. 18:26
33/46 anonim válasza:
Tudod az volt a baj, hogy a kislàny talàn lelkileg nem volt rendben, mint ahogyan te is irtad. Szüksége volt valakire,aki mellette van. A sors ùgy irta meg ezt nektek, hogy te sgitettél a lànyon, hogy kilàbaljon a depresszióból.Lehet ezért érzi azt, hogy megtartsa a baràtsàgot veled, ki tudja még ùjra kiköthet nàlad.
Szóval egyàltalàn ne érezd azt,hogy te màr sohasem leszel boldog.Ha vele maradtàl volna a kislàny boldogtalan lesz melletted és te is azzà vàlsz. Képtelen lennél megadni neki,amire vàgyik.
Hidd el, el fog jönni, akivel te is boldog leszel. Elég a nyafogàsból, hiszen annyi làny vàr ràd.
2011. okt. 3. 18:34
34/46 A kérdező kommentje:
Lassan eltelt egy hét , de semmi nem sokat változott. probáltam nem keresni. egy ideig ment is. Probálom kiverni a fejemböl. probáltam nézegetni a nöket és de egyszerüen nem vonz senki, valahogy mindenkiben öt keresem.Valahoyg akár milyen jó nő jön megy nem érdekel ,egyszerűen hidegen hagy csak ö jár a fejemben. És minden nap azt várom hátha ma majd felhiv vagy keres hoyg megondolta és rosszul döntött.Ma felhivtem és közölte hoyg nem akarja semmi féleképpen megprobálni többször velem. és hoyg már sosem fog szeretni. És valahoyg akkor se tudom kiölni magambol ezt a reménykedést hoyg hátha majd még is. szerintem be fogok kattani ,:(
2011. okt. 6. 19:39
35/46 anonim válasza:
Figyi, az emberek 90%a nem gazdag, nem szép, és nem is fiatal(pláne MO-n :D). Viszont ha van pár jó haverod, vagy családtagod, vagy bárki, aki minden szituban melletted áll, akkor rájuk támaszkodva és rájuk figyelve kimászhatsz a sz-rból.
Fura érzés ez, hogy viszonylag fiatal ember létemre kioktatok egy középkorút, de hidd el, nagyon kevés olyan baj történhet az emberrel, amiből nem lehet kimászni. Ilyen pl. egy bénulás, vagy vastüdő, meg ilyesmik, de az, hogy egy nő elhagy, azon túl lehet tenni magad. Én már kétszer éltem át ugyanazt, mint Te, csak még hosszabb kapcsolatokkal(5 év,4 év). És mégis, harmadjára is képes voltam szerelembe esni. És az sem jött össze.
De még mindig itt vagyok, és nem adom fel soha :)
2011. okt. 6. 19:57
36/46 anonim válasza:
Ne alàzd meg ennyire magadat. Idõre van szükséged. Az elõzõ vàlasza tanulsàgos, fogadd meg!
2011. okt. 6. 20:06
37/46 A kérdező kommentje:
A barátamim pont most nem érnek rá, ezen kivül pont most kültöztem .és nem ez az egyetléen egy gondom, És ez együtt sok nekem azthiszem. Értem miröl bezséltek és igazatok is van de azt amit érzek azt nem tudom figyelmen kivül hagyni.Ha minden jo lenne nem ide irogatnék most. Unatkozom és nagyon egyedül érzem magam. És hát a legrosszabb hoyg azthiszem részben meg is érdemlem, eddig én hanyagoltam el a barátaimat miata most meg ök már megszokták hoyg keveset vagyok velük vagy foglalkozom .nem az számit egyébként hoyg hány éves vagy az mind1 és sose nézd hogy a másik háyn évse csak hoyg mit mond. nyugottan kioktathatsz ha ugy érzed amit mondasz jo .elfogadom. és igaz is. csak én most avgyok egyedül és most ezt érzem és igy vagyok és ezeket gondolom, Ahhoz képest hoyg iylen középkoru lettem(bár fiatalnak érzem magam lehet hoyg pont ö miatta van ez) sajnos én nagyon lelkis vagyok. anyámra hasonlitok. nem avygok félénk és kiálok az igazamért akármikor akárhoyg nem erröl van szo- de ha tudom hoyg én vagyok a hunyo akkor az megvisle hoyg elb.sztam valamit vagy valakinek ártottam vagy megbántottam akaratom ellenére is még egy idegenek szemben is. rossz érzések keringenek akkor bennem.
2011. okt. 6. 20:25
38/46 anonim válasza:
Az, hogy lelkis vagy nem vagy egyedül. Hidd el ne okold magadat. Ez a làny nem maradt volna sokàig melletted. Ezt egy idõ utàn el fogod fogadni. Igen egyedül maradtàl, ezen is tùl leszel.
Nagyon sokan vannak még ebben a cipõben, akàr nõ vagy férfi. A lényeg, hogy talàljàl elfoglaltsàgot.
2011. okt. 6. 21:09
39/46 anonim válasza:
Az a legjobb,amikor az ember sajàt magàban zàrja le ami fàj neki. Ezen csakis te segithetsz. Se baràt se senki màs.
2011. okt. 6. 21:11
40/46 anonim válasza:
Pezsgőbontással? (de ha a sört szereted, azt sem kell megvetni ilyenkor)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!