Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma közölte velem a barátnőm hogy szakítsunk Hogy viseljem ezt el?
32 vagyok ö meg nemsokára lesz 20,Nem volt ö mindig ilyen
épp azért is szeretem eleinte régen kaptam töle ajándékokat és figyelt rám mindig mindnebe leste hoyg én mit hogy szeretek , ugy változott külsöre és belsöre is(vagyis eleinte probált) Régen én voltam neki a legfontosabb azt tudom föleg mikor kézel csinált ajándékokat kaptam töle vart nekem kabala babát az automba(hát ma kidobtam :( ) söt harcolt a szüleivel melletem értem, volt hoyg kiharcolta hoyg az apjáék hozzák el 100km-re randizni velem és ora hosszákat vártak amig mi elvoltunk. Szova megérdemelte régen hoyg szeretem és nem véletlenül szeretem tényleg olyan voltam a szemébe mint valami félisten. Aztán lassan megváltozott nekem is volt benne hibám és az is sokat számitott hoyg neki én voltam az elsö. Pl az én rosz tulajdonságom hoyg nem hagytam bulizni járni és nem tudta kiélni magát szerintem.Bánom és engedékenyebb is lehetem volna mindig azt akartam hoyg akkor jöjön velem ha akar menni. De hát féltetem és féltékeny is voltam rá ,meg mert elég naiv volt és megivott egy felest valamiböl és ájult részeg lett töle. vagy ha enm akkro meg nem tudta kibirni hoyg ne igyon tovább.És hoyg miért sirok? vagy mit hiányolok ha tetzsik ha enm és tudom föleg nök elött nem jo erröl bezsélni de a sex is nagyon jo volt vele.Ez sem egy utolso dolog egy kapcsolatban. Ö oylan lett amilyenre én alakitottam mivel én voltam neki az elsö, és ha nem hazudott neki is jo volt mivel én emg figyeltem rá és ha leszámitjuk hoyg nehézségekel meg kellet küzdenüönk egy betegségel és emgoldottuk akkor érthetö hoyg kötödöm hozzá. t9bb mint fél év volt mire legyöztük együtt egy oylan betegség ami lelki eredetü volt nála és magát a sexet tete lehetetlené számára . de rengeteget olvastam és lépésröl lépésre megoldotuk ketten . szoval lehet ezért is kötödöm. jo veletek bezsélgetni és köszönöm az érdeklödést azthiszem most ez kell nekem ha már akudni nem tudok .Hogy valaki megértsan és kibeszélhessem magambol, ha akartok irjatok emailt ha kiváncsiak vagytok mesélek. Már csak azért emrt nekem meg jo érzés hoyg megjalgat valaki és elmondhatom és foglalkoznak velem . Elmenetm én haverokal is inni amikro vezsekedtünk régeben de nem lett jobb, leszoktam másfél éva acigiröl most meg azthiszem vissza szoktam .
Lehetséges hogy igazad van, és értem én hogy kell de nehéz.Rengeteg mindent feladtam érte. Lassan nem járkáltam el haverokkal sörözni vagy pokerezni. Nem mentem ki külföldre pedig többször is hivtak . Sokat áldoztam érte.És talán az a legfájobb hogy sosem gondoltam volna , nagyon
váratlanul ért . jo viták voltak sok. Volt hogy én küldtem el amikor épp valamin kiakadtam meg amiket meséltem és rosszul esett töle. szoval nem 1x nem 2x mondtam hogy szakitsunk. De sosem gondoltam komolyan 1-2 ora mulva megbántam és hiányzott ö meg keresett és vagy megigérte hoyg lassan megváltozik vagy vissza sirta magát.Én meg hát amugy se komolyan gondoltam tehát boldogan hagytam hogy minden folytatodjon Párszor azért mondtm hoyg szakitsunk avgy egy vita alkalmával azért jutotam el odáig mert akkor ugyéreztem hoyg szeret és fontos avgok neki, másképp nem éreztem , de mikor sirt akkor éreztem hogy nem akar elvesziteni. És igazábol az fáj hoyg igy hirtelen jött. talán ha tudom hoyg igy állnak a dolgok hamarabb vagy ez felé sodrodunk lehetett volna másképp csinálni. És most meg ma még 1-2 x megkérdeztem hoyg biztos? avyg hoyg akkor tényleg ezt akarja.Negyon határozott volt egy pillanatra sem éreztem hogy elbizonytalanodott volna .és ez rossz érzés ,már mint igy ugy tünt elég könyedén mondta. azt hittem többet érdemeltem ettöl. Mint hogy csak ugy "kidobjon" esély nélkül hirtelen ennyi idö és dolog után amin tul voltunk. Egyszerüen nem tudom felfogni ezt az egészet,
Ne haragudj, hogy megkérdőjelezem, de szerinted ez őszinte szeretet? Nem vagyok vallásos, de Pál apostol írásánál nehezen lehetne szebbet és ideillőbbet találni:
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet
nem féltékeny,nem kétkedik,nem is kevély. Nem
tapintatlan, nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak,
örömét az igazság gíőzelmében leli.
Mindent eltűr,mindent elhisz.mindent remél,
mindent elvisel.
Gondolod az őszinte szeretet, hogy megtiltasz neki dolgokat? És az őszinte, hogy ő szégyell mások előtt? Nem szeretném a kapcsolatotokat alázni, de ez bizony a leírtak alapján közel sem volt igaz szerelem és szeretet. Keress egy olyan nőt, aki tisztel, felvállal mások előtt, és akit bátran, mindenféle féltékenység nélkül el mersz engedni, mert tudod, hogy úgysem csalna meg. Persze ehhez neked is fejlődnöd kell lelkileg! Hidd el, ha ezt megtalálod, a boldogságod semmihez nem lesz mérhető. Addig is sok kitartást!
Fel kell fognod, hogy felnõtt ez a kislàny és a koràhoz való fiùkkal akar ismerkedni. nem is lett volna szabad ebbõl a kapcsolatból àlomkat szõnöd. Hagyd jàrni a maga ùtjàt és te is keress magadhoz valót.
Te igyekeztél mindenben megvàltoztatni ezt a kislànyt, szerintem tùlsàgosan póràzon tartottad. Hiszen beismerted, hogy féltékeny voltàl.
Fel a fejjel és tùl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!