Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire buta itt néhány pasi?
Figyelt kérdés
A cicababákra buknak, aztán pedig itt sírnak, hogy milyen szemét pénzéhes k...a minden nő(gondolom az anyjuk is az lehet). Honnan tudják, hogy minden nő az? Ha összesen volt 3 csajuk? Engem nagyon sértenek és dühítenek az ostoba pasik, és a hímsoviniszta kijelentéseik. Biztos van oka, hogy ők csak rossz lányokat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani, és másokra hárítani a HIBÁJUKAT. Engem is megcsaltak már, ott hagytak egy nőért, hazudtak stb. mégsem tartom értelmét itt sírni.
igen,éncsak bacni akarok,copatni,és?attól nemfogom leadni aszintet,nemfogok meghágni egy rút csajt.Deha ráis vetemednék,még azoknakis nyalizni kel,hogy megba..hassam,holott az neki -is jó.
2011. okt. 4. 22:00
42/49 anonim válasza:
Tényleg nem tudok mit csinálni, csak azt kívánni, hogy sikerüljön egyszer, amit szeretnél és szép életed legyen.
Én sem bízok az emberekben, pedig van, aki megérdemlné, azért is vagyok többnyire egyedül. De ha te undorodsz valamitől, vagy nem vagy elégedett magaddal, nem fogsz sokra menni. Ha nagyon d..ni akarsz, keress egy prostit... Vagy menj szórakozóhelyekre d...ni.
Tudom, hogy d..ni akarsz, hogy vágysz rá... De a valóság az, hogy te nem vagy olyan, mint ők, eddig ezért nem tetted meg. És nem a szépségre gondolok.
2011. okt. 4. 22:07
43/49 anonim válasza:
prostira nincs pénzem,diszkókat utálom.
2011. okt. 4. 22:10
44/49 anonim válasza:
A ribiket is utálod gondolom.
De valamit tenned kell, mert k..va kicsi az esélye, hogy a szerencse megtalál téged. Főleg ha be vagy zárkózva.
2011. okt. 4. 22:11
45/49 mus musculus válasza:
gyorieto578, egyvalamit nem értek. Először azért szidtad a csajokat, mert állítólag mind a külsőre mennek, utána meg azt írod, te (idézem) 'sosem hágnál meg egy ocsmány csajt'. Akkor végülis te sem vagy különb panaszaid tárgyaitól. Ugyanolyan lotyó vagy, mint ők, csak hímnemű változatban.:D
2011. okt. 5. 19:26
46/49 Macs1209 válasza:
Lehet ezt a mondatát elmondta a városba, szétterjedt, és ezért nincs nő a környékén....
Azért ilyet benyögni igencsak inteligenciahiányra utal.
Vagy ha így is van, ne mondd ki !
2012. jan. 15. 20:22
47/49 anonim válasza:
Szerintem kib@szott sz@rul nézek ki, ezért sem kellek a nőknek, főleg, mert még alacson és vékony is vagyok emellett. Ennek ellenére nem hajtok jobban a cicababákra, még csúnya, kövér lányoknál is próbálkoztam és ők is elutasítottak.
Forever alone YEAH!!
2012. jan. 15. 20:30
48/49 anonim válasza:
Én is rondább lányokra hajtottam, de mindig falakba ütköztem, még a ronda lányoknak sem kell egy rondább pasi. Akkor meg hol az igazság, hogy majd megszépül a szemedben, ezt ki találta ki?
2012. jan. 15. 20:34
49/49 A kérdező kommentje:
A külsődért mindig tehetsz, sportolás, új frizura, stílusos öltözködés és máris rendben leszel. Csak az marad csúnya, aki ezeket a dolgokat elutasítja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!