Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!
fiú vagyok és szeretem a tangát.
a sima bugyiban is egy jó csaj jól néz ki de tangában hamarabb felálítja az egyenest :)
a pólóról meg annyit hogy amit már mondtam jó csaj pólóban is jó. fehérneműben még jobb :D
Édesem, ne haragudj, de hülye vagy.
Én nem szeretem a tangát. Egy franciabugyi, vagy sima bugyi sokkal szexibb.
Én IMÁDOM a pólót. Leszarom a csipkefehérneműidet, meg a baby dolljaidat, meg az ilyesmiket, amiket tizenikszezer forintért megveszel (az olcsóbbakat) és az első keményebb szexnél elszakadnak.
Pólót nekem és bugyit.
Hadd döntse már el minden férfi, hogy mi tetszik neki.
A másik meg az, hogy a nő legyen abban, amiben kényelmesebben érzi magát. Ha neki bugyi kell, bújjon abban ágyba, ha tanga, akkor az.
Nincs kifogás a hülyeségedre.
21 F
Te most a ferfiak neveben fikazod le azokat a noket, akik nem szexi fehernemuben grasszalnak a haloszobaban? :D Iteletet mondasz, nemis kerdest teszel fel.
Amugy a kerdesedre valaszolva, en nem feltetlenul vagyok csak tanga parti, a baratnom inkabb ragaszkodik hozza szerintem, mint en. Kifejezetten szexi fehernemut nem hord, a haloszobaban egy bugyi a szokasos viselet.
Amugy sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak. (nem a tangat:D)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!