Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!

Figyelt kérdés
Nekem egy normál bugyim sincs, nem értem, hogy miért nem lehet ennyit megtenni a pasikést. Na meg ne pólóban aludjuk már, csomó helyen lehet kapni csipke fehérneműt, baby dollokat, miért nem képes sők nő olyan felvenni??? Elhiszem, hogy kényelmesebb a póló, de ennyit igazán megtehetnének. Internetről is lehet rendelni, ha pl. faluban lakik. Nincs ilyen kifogás!!!
2009. aug. 7. 02:09
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
88%

fiú vagyok és szeretem a tangát.

a sima bugyiban is egy jó csaj jól néz ki de tangában hamarabb felálítja az egyenest :)

a pólóról meg annyit hogy amit már mondtam jó csaj pólóban is jó. fehérneműben még jobb :D

2009. aug. 7. 02:16
 2/49 anonim ***** válasza:
82%
Aludj te valami szerinted szexisben és meglátjuk ..ne legyél már ennyire önző
2009. aug. 7. 02:19
 3/49 A kérdező kommentje:

Erről beszélek..

Azért van különség a kettő között, nem? (csak a ruhát és ne a nőt nézzétek)

[link]

[link]

2009. aug. 7. 02:22
 4/49 A kérdező kommentje:
Cica, én abban szoktam aludni... :)
2009. aug. 7. 02:23
 5/49 anonim ***** válasza:
94%

Édesem, ne haragudj, de hülye vagy.

Én nem szeretem a tangát. Egy franciabugyi, vagy sima bugyi sokkal szexibb.

Én IMÁDOM a pólót. Leszarom a csipkefehérneműidet, meg a baby dolljaidat, meg az ilyesmiket, amiket tizenikszezer forintért megveszel (az olcsóbbakat) és az első keményebb szexnél elszakadnak.

Pólót nekem és bugyit.

Hadd döntse már el minden férfi, hogy mi tetszik neki.

A másik meg az, hogy a nő legyen abban, amiben kényelmesebben érzi magát. Ha neki bugyi kell, bújjon abban ágyba, ha tanga, akkor az.

Nincs kifogás a hülyeségedre.

21 F

2009. aug. 7. 02:23
 6/49 A kérdező kommentje:
Ne mondd már enekm, hogy egy póló meg egy bugyi szexibb, mint egy szép fehérnemű... Azért mi nők legyünk már ennyire igényesek.
2009. aug. 7. 02:24
 7/49 A kérdező kommentje:
Ok, te vagy a kivétel. Ha téged jobban beindít a póló, akkor ok. Furcsa, de megértem. Nem tudom, miért kell rögtön hülyézni...
2009. aug. 7. 02:26
 8/49 anonim ***** válasza:
96%
Lehet egy nő szexi egy olajos szakadt nadrágban és szakadt pólóban is :P
2009. aug. 7. 02:26
 9/49 anonim ***** válasza:
94%

Te most a ferfiak neveben fikazod le azokat a noket, akik nem szexi fehernemuben grasszalnak a haloszobaban? :D Iteletet mondasz, nemis kerdest teszel fel.

Amugy a kerdesedre valaszolva, en nem feltetlenul vagyok csak tanga parti, a baratnom inkabb ragaszkodik hozza szerintem, mint en. Kifejezetten szexi fehernemut nem hord, a haloszobaban egy bugyi a szokasos viselet.

Amugy sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak. (nem a tangat:D)

22/F

2009. aug. 7. 03:06
 10/49 A kérdező kommentje:
Igen, kiállok a férfiakért, hogy néhány nő észrevegye magát. :)
2009. aug. 7. 03:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!