Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!

Figyelt kérdés
Nekem egy normál bugyim sincs, nem értem, hogy miért nem lehet ennyit megtenni a pasikést. Na meg ne pólóban aludjuk már, csomó helyen lehet kapni csipke fehérneműt, baby dollokat, miért nem képes sők nő olyan felvenni??? Elhiszem, hogy kényelmesebb a póló, de ennyit igazán megtehetnének. Internetről is lehet rendelni, ha pl. faluban lakik. Nincs ilyen kifogás!!!
2009. aug. 7. 02:09
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha választani lehet, hogy miben aludjon, akkor meztelenül. :) Egyébként meg amiben kényelmesen és a megfázás veszélye nélkül tud aludni. 32/F
2009. aug. 7. 19:29
 32/49 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, kinek a pap, kinek a papné. nem te fogod megszabni, ki miben érzi jól magát. nekem a tangától egészségügyi problémáim akadnak, egy pasi kedvéért sem kockáztatnám, hogy kijöjjön. ugyanakkor vannak nagyon szexi, csípőfazonú pamut franciabugyijaim, és a barátomnak nagyon tetszem bennük. valamint csupacsipke, műszálas szarokban sem alszom, mert undorítóan beleizzad a bőröm. igenis pamutpólóban alszom, és képzeld, ebben is kívánatosnak tartanak. szar lehet neked, ha csak tangában meg csipkecsodákban érzed nőnek magad. de ha neked ez tetszik, egészségedre, szivi.

23 L

2009. aug. 7. 20:13
 33/49 anonim ***** válasza:
90%

Már bocsi, de ne te mondd már meg, hogy ki miben aludjon!

Én pl. nyáron meztelenül alszom, de télen mindig pizsamában. Próbálj már meg egy családi házban, ahol a k.rva magas gáz ár miatt nem lehet túl sokat fűzeni és ezért tök hideg van éjszaka, egy szál selyemsemmiben aludni!

Egyébkét tangát hordok napköben, de éjszaka kizárt, hogy azt vennék fel, mert baromi kényelmetlen és nem is egészséges.

Azt nőt nem szereti a barátja/férje igazán, akit csak szexi cuccban, csipkében tangában tart kívánatosnak és szexinek. Persze kellennek ezek is, mert fel tudják dobni a szexet. De az éjszaka alvásra való és mindenki abban aludjon már, ami a legkényelmesebb neki. Az más, ha lefekvés előtt felvesz egy szexi rucit, hogy felizgassa a pasit, de szex után simán alhat abban, amiben jól esik.

Hadd meséljek el valamit: ma festés közben egy rövidnadrág és top volt rajtam meg egy kendő a fejemen plusz festékes voltam mindenhol, a barátom meg folyton jött oda hozzám puszilgatni és mondogatni, hogy milyen szép meg szexi vagyok.

Nem hiszem, hogy a nőknek ne lenne joguk a kényelmes és pihentető alváshoz, vagy hogy ezt fel kelle áldozniuk a férfiak kedvéért. Ezt egy férfi sem várhatja el és, szerencsére, úgy veszem ki a kommentekből, hogy nem is várják el.

21/l

2009. aug. 7. 23:19
 34/49 anonim ***** válasza:
62%

Hurrá!

Egy normál bugyid sincsen, képzelhetem milyen higiénikus lehetsz alul. Egész életedben dörzsöli a cérna a szaros segglyukadat.

Beteges k.rva! Ennyire még kérdés nem b.szott fel...

u.i.: az 1 éves kislányodra még légy szíves adj pelenkát!

2009. aug. 8. 15:53
 35/49 anonim ***** válasza:
73%
A stílusod az, ami felháborít mindenkit és az, hogy tényleg nem veszed észre, hogy nem neked van igazad. Nem lehet általánosítani, mindenki más, mindenkinek más jön be, illetve van szabad akarat. Másrészt látszik, hogy te pont az a típusú nő vagy, aki megölné azt, aki nem olyan, mint amilyen te vagy. Utálsz mindent és mindenkit, aki nem a te értékrended alapján él. stb...stb...Sok mindent tudnék még írni, ami rólad jutott eszembe, de az nagyon hosszú lenne.
2009. aug. 8. 21:52
 36/49 anonim ***** válasza:
67%
Hehe, olyat mondok kedves kérdező, ettől ziher hogy becsokizol: BOXERALSÓBA ALSZOK!!! MÉGHOZZÁ A BARÁTOM MELLETT!! ÉS NEM ZAVARJA!!!!! Hűűűha... hogy mik vannak... Engem szexinek talál így is, téged viszont sajnállak, ha a komplexusaid miatt csak kihívó szerelésben érzed magad nőnek.
2009. aug. 8. 22:14
 37/49 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hioy nem érzem magam nőnek csak szexi fehérneműben. De a második kedvenc ételemet sem eszem meg,ha ott a Nr.1. persze a barátod már megszokta, de ha választhatna gondolom nem a boxeralsót választaná. Ennyi. Csak te sz.rsz bele.
2009. aug. 8. 22:50
 38/49 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, te annyira hülye és szűklátókörű vagy, hogy döbbenet. miért nem lehet felfogni, hogy valaki csipkés tangában alszik, valaki más meg inkább pamutpólóban? miért fáj az neked, hogy más nem tangát hord és nem csipkés ló.faszokban alszik? most te mi a frászt akarsz itt bizonygatni? tényleg mit vársz? hogy majd jön valaki és egyetért veled, és akkor önigazolást nyerhetsz? lehet, hogy az egyszemélyes világegyetemedben csak a fekete meg a fehér létezik és nincs átmenet, de hidd el, a pasiknak édesmindegy, miben alszik a csaj. ezt próbáld valahogy ésszel felérni, bár azt hiszem, ez neked elég nehzen fog menni.
2009. aug. 8. 23:24
 39/49 anonim ***** válasza:
75%

ezaz erőltessük csak a tangát,igy is rengeteg csaj majdnem h abban jár az utcán isXD ez nekünk csak jó, ejj a férfiszemeinket odavonzza,de ne csodálkozzatok hölgyek ha nem lesz férjetek,mert már megmutattaok mindent mindenkinek TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!

amúgymeg minek a tanga...anélkül jobb :P

2009. aug. 9. 02:21
 40/49 A kérdező kommentje:

Ti tényleg nem értitek... ha pl. egy pizsamában 90%-ban érzem magam szexinek, egy babydollban meg 100%-ban, akkor miért ne azt hordjam?? És ne mondja már nekem senki, hogy egy pizsama vagy egy póló szexisebb, mint egy csipkés fehérnemű.

Nekem mindegy teljesen, hogy mit csináltok, felőlem épp most nyerhetitek meg a lottot vagy akaszthatjátok fel magatokat. Nekem egyre megy...

2009. aug. 9. 02:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!