Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!
Tudod, kinek a pap, kinek a papné. nem te fogod megszabni, ki miben érzi jól magát. nekem a tangától egészségügyi problémáim akadnak, egy pasi kedvéért sem kockáztatnám, hogy kijöjjön. ugyanakkor vannak nagyon szexi, csípőfazonú pamut franciabugyijaim, és a barátomnak nagyon tetszem bennük. valamint csupacsipke, műszálas szarokban sem alszom, mert undorítóan beleizzad a bőröm. igenis pamutpólóban alszom, és képzeld, ebben is kívánatosnak tartanak. szar lehet neked, ha csak tangában meg csipkecsodákban érzed nőnek magad. de ha neked ez tetszik, egészségedre, szivi.
23 L
Már bocsi, de ne te mondd már meg, hogy ki miben aludjon!
Én pl. nyáron meztelenül alszom, de télen mindig pizsamában. Próbálj már meg egy családi házban, ahol a k.rva magas gáz ár miatt nem lehet túl sokat fűzeni és ezért tök hideg van éjszaka, egy szál selyemsemmiben aludni!
Egyébkét tangát hordok napköben, de éjszaka kizárt, hogy azt vennék fel, mert baromi kényelmetlen és nem is egészséges.
Azt nőt nem szereti a barátja/férje igazán, akit csak szexi cuccban, csipkében tangában tart kívánatosnak és szexinek. Persze kellennek ezek is, mert fel tudják dobni a szexet. De az éjszaka alvásra való és mindenki abban aludjon már, ami a legkényelmesebb neki. Az más, ha lefekvés előtt felvesz egy szexi rucit, hogy felizgassa a pasit, de szex után simán alhat abban, amiben jól esik.
Hadd meséljek el valamit: ma festés közben egy rövidnadrág és top volt rajtam meg egy kendő a fejemen plusz festékes voltam mindenhol, a barátom meg folyton jött oda hozzám puszilgatni és mondogatni, hogy milyen szép meg szexi vagyok.
Nem hiszem, hogy a nőknek ne lenne joguk a kényelmes és pihentető alváshoz, vagy hogy ezt fel kelle áldozniuk a férfiak kedvéért. Ezt egy férfi sem várhatja el és, szerencsére, úgy veszem ki a kommentekből, hogy nem is várják el.
21/l
Hurrá!
Egy normál bugyid sincsen, képzelhetem milyen higiénikus lehetsz alul. Egész életedben dörzsöli a cérna a szaros segglyukadat.
Beteges k.rva! Ennyire még kérdés nem b.szott fel...
u.i.: az 1 éves kislányodra még légy szíves adj pelenkát!
ezaz erőltessük csak a tangát,igy is rengeteg csaj majdnem h abban jár az utcán isXD ez nekünk csak jó, ejj a férfiszemeinket odavonzza,de ne csodálkozzatok hölgyek ha nem lesz férjetek,mert már megmutattaok mindent mindenkinek TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!
amúgymeg minek a tanga...anélkül jobb :P
Ti tényleg nem értitek... ha pl. egy pizsamában 90%-ban érzem magam szexinek, egy babydollban meg 100%-ban, akkor miért ne azt hordjam?? És ne mondja már nekem senki, hogy egy pizsama vagy egy póló szexisebb, mint egy csipkés fehérnemű.
Nekem mindegy teljesen, hogy mit csináltok, felőlem épp most nyerhetitek meg a lottot vagy akaszthatjátok fel magatokat. Nekem egyre megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!