Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!

Figyelt kérdés
Nekem egy normál bugyim sincs, nem értem, hogy miért nem lehet ennyit megtenni a pasikést. Na meg ne pólóban aludjuk már, csomó helyen lehet kapni csipke fehérneműt, baby dollokat, miért nem képes sők nő olyan felvenni??? Elhiszem, hogy kényelmesebb a póló, de ennyit igazán megtehetnének. Internetről is lehet rendelni, ha pl. faluban lakik. Nincs ilyen kifogás!!!
2009. aug. 7. 02:09
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%
A párom lehet akár egy zsákban is, teljesen mindegy. Fülig szerelmes vagyok Belé, Ő a legszebb, a legszexisebb akármit is vesz fel! Max annyit mondok, hogy ne haragudj, ez nem áll olyan jól mint az a másik. De ettől nem lesz kevésbé kívánatos és nem fogom kevésbé szeretni sem. A lényeg, hogy ő jól érezze Magát a bőrében és abban amit felvesz. Egy kapcsolatban nincs helye az önzőségnek! 32/F
2009. aug. 7. 09:50
 22/49 anonim ***** válasza:
90%

Mi közöd van hozzá, hogy ki miben alszik-érzi jól magát -érzi magát szexisnek? Szerintem te egy ostoba 15 éves plázapics@ lehetsz.

Annak viszont nagyon örülök, hogy vannak még itt normális emberek és férfiak, akiknek nem az a léyneg, hogy a párja mennyire drága és halálszexis tünci rucikban alszik.

Egyébként a szexis dolgok is akkor a legizgatóbbak, ha mondjuk havonta egyszer öltözik ilyenbe és nem minden nap.. És mackónadrágban is lehet egy nő érzéki és izgató. Főleg, ha a pasija nem csak a testéért van oda, hanem ha úgy imádja, ahogy van.

Viszont neked biztos szükséged van minden nap ilyen ruhákban aludni, különben a pasid dobna..

2009. aug. 7. 10:19
 23/49 anonim ***** válasza:
88%

Tudod inkább ne hordjon tangát ,de ne is legyen olyan személyisége mint neked... :)

Ne te akard már megmondani ,hogy ki mit hordjon ,kinek mi áll jól ,és ki miben érezze jól magát.

A barátnőm tangát hord, de alváshoz csomószor felvesz egy pólót (mondjuk általában lekerül) de akkor is had döntse már el mindenki,hogy mit akar hordani. Nekem a barátnőm mindenben a legszexibb lesz , és nem fogok izélni,hogy ,,jajj ha nem alszol ilyen meg olyan cuccban ,akkor nem fogok veled járni "... óvódás felfogás. Te gondolom abba az iqbetyát plázacica kategóriába tartozol ... Sok sikert a baby doll-ban alváshoz :)

2009. aug. 7. 10:28
 24/49 anonim ***** válasza:
89%
Neked a beteg a lelked...
2009. aug. 7. 10:46
 25/49 anonim ***** válasza:
89%

Uramisten!

Amit te linkeltél ég és föld.Nehéz csak a ruhát nézni,gondolj már bele mit akarsz h 40feletti nők is olyanba legyenek mint amibe a fiatal csajszi is van??:D

Érdekes...én még betétet használok,szóval olyankor normál bugyit,nem nagymama meg nem sátor bugyit.Lehet kapni kifejezetten szép,szexi normál bugyit és olyat is hordok.

2009. aug. 7. 12:53
 26/49 anonim ***** válasza:
71%

Oh de sötét vagy kedves kérdező...

A tanga egészségtelen, ráadásul nem is mindenkinek áll jól. Gyakran hordok, mint ahogy gyakran hordok franciát, és bikinialsó-fazont is, a barátom nem panaszkodott az utóbbi ketőre, sőt! Imádom az aranyos fehérneműket, amit csipkések, vagy cuki mintájuk van, a tanga viszont nem lehet cuki, maximum k*rvás, de legalábbis nagyon kihívó.

És nem, nem alszok babydollba, viszont pólóba sem. Top az alap, kényelmes, esztétikus, viszont nem mutogatok benne semmit, hozzá egy franciabugyi. Senki, de SENKI nem panaszkodott rá eddig.

A férfiak nevében te meg csak ne akarj kiállni, van szájuk, ha zavarja őket a franciabugyi, vagy a bikinialsó fazon, akkor majd szólnak, nincs szükség a kotnyeleskedésedre. Szerintem meg a babydoll néz ki hülyén, és az gusztulstalan, ami ráadásul nagyon kevés lánynak áll jól, talán nekem sem annyira, mint ahoyg gondolod.

2009. aug. 7. 13:38
 27/49 anonim ***** válasza:
27%
Az most nem idetartozik, hogy mért vannak elkényeztetve a férfiak. De ez tény. Nem akarok offolni.
2009. aug. 7. 15:02
 28/49 A kérdező kommentje:

Télen is lehet így eludni..van fűtés, nem??? :D :D

Érdekes, hogy ti vonzóbbnak tartjátok a sima bugyit, de hogy miért kell rögtön hülyézni... A másik meg: nem az utcán hordom, miből gondoljátok hogy kint van a bugyim a nadrágból?? Képzeld, soseincs kint, mert szerintem az igénytelenség. De azért, ha egy pasi választhatna, hogy a barátnője miben alszik nem hiszem, hogy a póló+bugyit választaná. ;)

2009. aug. 7. 17:07
 29/49 anonim ***** válasza:
86%
És megkért valaki hogy állj ki a pasikért???mert szerintem nem.Én a barátom polójában szoktam aludni és az is ugyanannyi idejig van csak rajtam mint egy szép fehérnemű.Nem kell kiállnod a pasikért mert ha egy pasinak az tetszik akkor az úgy is fogja mondani a párjának.Biztos kényelmes lehet mindig abban aludni de te tudod...
2009. aug. 7. 18:25
 30/49 anonim ***** válasza:
85%
na értem meg a férfi ismerőseimért ne egy ilyen buta liba álljon ki...
2009. aug. 7. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!