Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem szereti a tangát? Nem értem, hogy
miért hord néhány nő bugyit, szerintem gusztustalan!
1.Neked ehhez semmi közöd, ne te akard már megmondani, hogy mások mit hordjanak!
2.Persze, mert ebben az erőszaktól hemzsegő világban pont a férfiakért kell kiállni, akik már amúgy is túlságosan el vannak kényeztetve...
Mellesleg én is a tangát szeretem a legjobban, ritkán hordok sima nem túl szép bugyit (ha várom, hogy megjöjjön éjszaka otthon egyedül pl) és imádom az ilyen baby dollokat, de amit belinkeltél tangát nem vennék fel, sokaknak kényelmetlen és nem is áll jól. És mellesleg nem is egészséges egész nap egy tök szoros falatnyi tangában lenni plusz még éjszaka is abban aludni. Na meg télen én megfagynék az ilyen baby dollban. Akkor rá szoktam venni egy hozzá kapható felsőt de úgy meg marhára kényelmetlen. A barátom imádja a pizsijeimet, mert szép színesek és vidámak. És azt is ha elfelejtek alvóruhát vinni hozzá és pólóban alszom. Azt mondja, hogy ő igazából leszarja. Ha néha felveszek valami szexit éjszakára örül, de ennyi. Mindenhogyan tetszem neki. Én pedig nem fogok hülyét csinálni magamból, hogy szétfagyok benne a hidegben vagy egész éjszaka igazgatom, mert elcsúszik, kényelmetlen stb. Pedig szeretem őket. DE nem minden éjszaka.
2009. aug. 7. 04:17
12/49 A kérdező kommentje:
Miért vannak elkényeztetve a férfiak??? :O
Amúgy meg ha egyedül alszom, akkor lehet nyár-tél, teljesen meztelenül szoktam mindig. Nekem úgy kényelmes. Ha a barátommal, akkor meg vagy vmi szexibrn vagy meztelenül, ahogy szeretné.
Nekem a tanga is és a bugyi is bejön. Mondjuk a csipkés bugyi jobban... A párom néha pólóban alszik (inkább télen), de legtöbször szerencsére meztelenül. Én jobb szeretem ha meztelenül (én télen-nyáron úgy szoktam, még alsót sem veszek), mert úgy sokkal jobb hozzábújni. :) 32/F
2009. aug. 7. 06:46
És mert te így öltözködsz, akkor mindenki így öltözködjön? Tudod nem minden nőnek az a cél, hogy amikor végigmegy az utcán villantsa a tangát, és közbe verje a mellkasát, hogy ez volt az X-ik farok, amit ma sikerült felállítanod csak mert te olyan szexisen öltözködtél. Látod, te vagy az a típusú személyiség, aki nem az embert veszi észre, hanem az öltözetet.
2009. aug. 7. 07:27
tény h szexibb egy szép fehérnemű de alváshoz mindegy mit vesz fel, ezeket nem alváshoz szokás felvenni. azt meg nem várhatja el egy pasi sem aki kicsit is tiszteli a párját, hogy esetleg kényelmetlenül aludjon, mert ő éjjel mikor alszik nehogy a csaj pólóba meg bugyiba aludjon :S
2009. aug. 7. 07:59
Iszonyú egészségtelen a tanga és rengeteg fertőzést lehet miatta kapni. Egy franciabugyi és akár egy hagyományos bugyi is lehet szexi. Te a két végletről linkeltél képet. Szerinted csak ezek léteznek? Nem. Van köztes állapot is. A barátom se szereti a tangát, és én se rajongok érte. Amúgy meg gondolj csak bele, kevés embernek áll jól az a ruha amit linkeltél, és ha pl egy 80kilós nő felvenné, nem biztos hogy szexis hatást váltana ki. Amúgy igen, fontos hogy vonzó legyek a páromnak, de ő nem a bugyit nézi bennem, hanem azt hogy a barátője vagyok. És nem érzem magamat igénytelennek vagy nem szexisnek azért mert nem ilyen kis semmi bugyikat hordok. Te viseld ha jól esik és jól érzed magad benne. Bár szerintem nincs az a férfi aki elvárná, hogy még ilyenekben is aludj. Mellesleg mi ér többet pl télen? Szexi fehérneműben alszol, de kapsz egy kellemes kis vesemedencegyulladást ?
2009. aug. 7. 08:05
Ez akkora hülyeség, amit írtál, hogy szó nincs rá... Nem minden pasi szereti csak a tangát, és egy nő lehet attól szexi, hogy nem tangát hord. Meg emiatt igénytelen szerinted egy lány? Tévedésbe vagy. Attól, hogy valaki nem szexi baby dollba meg tangába alszik, még nem igénytelen, és a pasik 90%-nak szerintem nemcsak a tanga jön be, hanem a barátnője.
2009. aug. 7. 08:46
A kulcsszó megint a választás. Kérdező, ha Te olyannyira meg vagy győzpődve a bébidoll felsőbbrendűségéről, mit fáj neked, ha más nők pólóban alszanak? Legalább egy jó alkalom, hogy jobbnak érezd Magad náluk. Nem?
Ha meg pasi vagy, és női identitás mögé bújva akarod nevelni a nőket, akkor meg azt mondom, a nevelést a saját nemeddel kezdd, aztán majd visszatérünk erre a kérdéskörre.
Hypathia
2009. aug. 7. 09:09
jaj hagyjál már a marhaságaiddal.. hány éves vagy? 16? xDD képzeld én szimpla bugyit hordok és pólóban alszom, de még SOHA egy pasi sem panaszkodott rá...sőt.. xD
2009. aug. 7. 09:26
én se hordok tangát, és sose mondott semmit a párom. nekem pl. az a gusztustalan ha egy nőnek ki van a feneke. meg ne felejtsuk el, h tangát csak olyanok hordhatnak, akiknek nincs nagy fenekuk. ne akard mar megmondani h ki mit hordjon. a pasik meg le vannak sz.rva, ha szeret, akkor tök mind1 h mit hordok.
2009. aug. 7. 09:49
Kapcsolódó kérdések: