Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire buta itt néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire buta itt néhány pasi?

Figyelt kérdés
A cicababákra buknak, aztán pedig itt sírnak, hogy milyen szemét pénzéhes k...a minden nő(gondolom az anyjuk is az lehet). Honnan tudják, hogy minden nő az? Ha összesen volt 3 csajuk? Engem nagyon sértenek és dühítenek az ostoba pasik, és a hímsoviniszta kijelentéseik. Biztos van oka, hogy ők csak rossz lányokat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani, és másokra hárítani a HIBÁJUKAT. Engem is megcsaltak már, ott hagytak egy nőért, hazudtak stb. mégsem tartom értelmét itt sírni.
2011. okt. 2. 15:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
27%

Te kezdted.Nem Én TE! Nem.De.Nem.De!Nem!De! NEM! DEE!!

Gratulálok emberek!

2011. okt. 4. 19:01
 32/49 anonim ***** válasza:
0%

kuss csajok :D

ennyi erővel nézzük mármeg hány férfi van aki még 30 évesen se látott pi..át és hány nő,akkor kia ku..a?a csajok már 13 évesen látnak gyíkot,hála a webcamos szerencsétleneknek.

A csajok szemetebbbek,ez tény,eleve acsajok vagy apénzre mennek,vagy arra hogy kigyurt vadbarom legyen a férfi,vagy menő partiarc legyen,aztán csodálkoztok hogy megcsalnak titeket,érdekes 20 éve nemvolt ekora a pofátok.-.-

2011. okt. 4. 20:37
 33/49 anonim ***** válasza:
0%

énmegtudom érteni azokat akockafejeket akik itt szidják a csajokat hogy ri..ik.Vegyünk egy 18-20-25 éves férfit,lenézik anők,persze hogy feljön ide fikázni őket,hisz itt neten nagy az arcuk.Egy férfinek nincsenek

elvárásaik,csak egy-kettő:jól cumizzon a csaj,öltözzen esetleg kur...ásan.Ez nemsok. :)

2011. okt. 4. 20:40
 34/49 A kérdező kommentje:
ma 20:37 Persze, hogy megérted őket, ugyanolyan buta vagy. Te amúgy a cicababákról beszélsz, akik tizenévesek, max. ők buknak parti arcokra. Az igazi nők az intelligens férfiakat szeretik, és valljuk be, te nem tartozol közéjük...
2011. okt. 4. 21:13
 35/49 anonim ***** válasza:

"Te amúgy a cicababákról beszélsz"

eddig holjártál?:)

én eddigis a tinicsajokat fikáztam,akik 14 évesen azthiszik felnőtt nők és letettek valamit az asztalra,3-4 barátnővel az oldalukon nagy a szájuk.

2011. okt. 4. 21:23
 36/49 anonim ***** válasza:

Lenézik a nők?? Ugyan miért néznék már le?

Én sem nézek le egy "torz" vagy beteg embert a külseje miatt...Bár a többség nem is szokott ronda lenni. Így valószínűleg a személyiségben lehet valami probléma. Ez egy névtelen oldal, én mégsem viselkedek állat módjára.

Nylíván más vagyok, nylíván nyíltabb, de attól még saját magam.

Ezeknek a kis nyomiknak az fáj, hogy nem rajongják őket körbe a nők. Persze azt kamuzzák, hogy csak egy nő kell nekik, akit tiszta szívből lehet szeretni, a külső meg nem fontos. He-he:) Ott a család, barátok, esetleg idegenek, gyerekek erre.

Van olyan aki azért csodálkozik, hogy miért vagyunk olyan rendesek azokkal a lányokkal itt, akiknek "szerethiányuk" van. A pasikkal meg miért vagyunk durvák és nyersek? Azért, mert a lány nem írja a kérdésbe, hogy a pasik szemetek, mocskosak, trék. A másik viszont egyből ribancozik mindenkit. De ez már nem szokott feltűnni a síró gépnek.

Szerintem is "undorító", hogy már 13 éves lányok webcamon sexelnek össze-vissza és nyávognak. De ne meséld be nekem, hogy minden nő ilyen. És itt a minden szón van a hangsúly. Sok ilyen, de nem minden.

Nekem sem volt még nőm, mégsem nyöszögök. A normális ember vagy elfogadja a helyzetet, vagy változtat. Azt meg sajnálom, ha 16 éves kölyöknek nincs senkije még vagy csak erölteti magának a hülyeségeket. Tanuljon, ha alkalamtlan egy kapcsolatra vagy maradjon egyedül. Ha pedig rondának tartja magát, menjen pszichológshoz, ha ronda, akkor változtasson rajta. Mert lehet. Mindenen lehet.

Egyébként kijelentetted, hogy a nőknek a bunkó, idióták jönnek be. Azért ezek az egyének és férfiak. Én sem kedvelem az ilyeneket. De csak többre mennek egy olyannal, mint aki csak d..ni akarja őket szeretere hivatkozva, majd ha nem sikerül, akkor ribancozik össze-vissza. Elég torz személyiség lehet az ilyen srác.

Megértem, hogy rosszul esik, hogy nincs nő. Megértem, hogy vannak ribik, de itt nyávogni, hogy minden nő ribi, ez csak provokáció. És eddig egyetlen értelmes érv, vagy bizonyítás nem jött az ilyen egyénektől azzal kapcsoaltban, hogy igazuk lett volna.

Ne érts félre, nem vagyok nő párti. De ha valaki meleg, vagy szellemileg fogyatékos, inkább az utóbbi, ne sértegessen olyan embereket nagy általánosan, akiket nem ismer. Bár lesz...rom. De ettől még nem fognak a nők ugrálni hozzá. És neki ez fáj, gondolom. Különben nem pattongna itt. Gyávák ezek, gyengék, vagy hülye gyerekek. Bár vannak akiknek tényleg komoly lelkiproblémájuk van, nekik meg orvos kell.

Még hogy a nők sértegetik a pasiakt, na ne xD

Ezek az unlogikus a lakatos, kulcsos beugatások itt az oldalon, szerintem minden nőt provokálnak, de engem is.

Kicsit eltértem a témától. Nem is értem.

Nem jobbak a férfiak sem. Mindkettő nem úgy eltorzult már. Ez az egész faj. De ti ezt nem veszitek észre. Nem szerettek gondolkodni, meg együttérezni és minden bemeséltek magatoknak. Szép.

Ilyen az élet, amilyennek látjátok, még ha nem is igaz. Meg lehet változtatni, el lehet fogadni és ki lehet belőle lépni. Ha valaki 30 évesen szűz, annak sem az oka, hogy a nők ribik, vagy az illető a lúzer, szerintem ez evidens.

Soha nem lenne gondom az ilyen kérdésekkel, hogy miért van ennyi ribanc stb... De azzal, hogy miért ribanc az össze nő, már igen. Értelmetlen. Tudom, annak születtek. Anyátok is, meg az apácák is. Ti pedig, cukinak és szeretetőnek. Fúj. Ezzel zárnám. Szimplán ennyivel. Hogy fúj.

2011. okt. 4. 21:29
 37/49 anonim ***** válasza:

félreártettél :),a férfiak is facfejek. :)

de a férfiak közt több alúzer,ez tény,de mirefel?kikvagytok ti?neba..tok tise cafkák.

2011. okt. 4. 21:36
 38/49 anonim ***** válasza:

megmindig,kamuztok.Jöttök abuta szöveggel hogy nembaj ha csúnya ha megismered meglátod bene aszépséget,igen de ha ti láttok egy csúnyát megseakarjátok ismerni tegana.túró,meg hónapokig kel nektek nyalizni mire jut valamire az ember.

Ha ojan érett jófej mindenki akor miafacér szekáltak 1-től 8-ig meg középiskolába,mi?naere varjál gombot lo..yó.

2011. okt. 4. 21:39
 39/49 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, aki azt a hosszút írta.

"megmindig,kamuztok.Jöttök abuta szöveggel hogy nembaj ha csúnya ha megismered meglátod bene aszépséget,igen de ha ti láttok egy csúnyát megseakarjátok ismerni tegana.túró,meg hónapokig kel nektek nyalizni mire jut valamire az ember."

Ezt nem tudhatod. De ne meséld be nekem, hogy csak azért akarsz nőt, hogy szeresd, mert írtam, nem csak azt lehet szeretni. Neked is számít a külső. Ha meg csak d..ni akarsz, mindegy, hogy kit, nem túl vonzó ajánlat.

"Ha ojan érett jófej mindenki akor miafacér szekáltak 1-től 8-ig meg középiskolába,mi?naere varjál gombot lo..yó."

Általános iskolában még hülyék a gyerekek. Sajnos nagyon sokan azt hisizk, hogy kis ártatlan, szerethető egyének. Persze vannak aranyosak is. Sajnálom, hogy bántottak téged. Engem is bántottak középiskolában. Még pedig fiúk. De nem vettem magamra, mert tudtam, hogy jobb vagyok és igazam volt.:) Meg nem minden konkrétan azért történt, hogy én meg legyek semmisítve. Csak kevés volt az IQ rossz helyen.:)

Ebben egyetértünk, hogy az emberek f..cok xD De hangúlyzom, nem mindegyik.

2011. okt. 4. 21:57
 40/49 anonim ***** válasza:
Sokáig nyalni meg azért kell, hogy kiderüljön milyen ember vagy valóban. Szerintem az a gáz, ha egyből összejönnek emberek. De ha szeretik egymást, ezt akarják, áldásom rájuk.
2011. okt. 4. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!