Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire buta itt néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire buta itt néhány pasi?

Figyelt kérdés
A cicababákra buknak, aztán pedig itt sírnak, hogy milyen szemét pénzéhes k...a minden nő(gondolom az anyjuk is az lehet). Honnan tudják, hogy minden nő az? Ha összesen volt 3 csajuk? Engem nagyon sértenek és dühítenek az ostoba pasik, és a hímsoviniszta kijelentéseik. Biztos van oka, hogy ők csak rossz lányokat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani, és másokra hárítani a HIBÁJUKAT. Engem is megcsaltak már, ott hagytak egy nőért, hazudtak stb. mégsem tartom értelmét itt sírni.
2011. okt. 2. 15:56
1 2 3 4 5
 21/49 mus musculus ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53

Ha nem vetted volna észre, pont a hímsoviniszta kérdések mintájára íródott ez. Ne magyarázz itt arról, hogy a fordítottját is ki lehetne írni, mikor pont ti kezdtétek ezt a hülyeséget és ezt reagálta le így a kérdező. Magyarul ez a kérdés az ellensúlya a férfiak nyígásának és nem fordítva.

2011. okt. 2. 17:10
 22/49 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges általános igazságként bármit is kimondani. Én nem kivételezek nők és férfiak között. De akkor már lehetne olyan kérdés is, hogy miért mocskosak az emberek??? Ennek is kb ennyi értelme van....Persze égetni mindenki égetheti magát, nem az én dolgom. Ha ti ebben a nevetséges felfogásban vagytok, hogy nők és férfiak ellenségek, akkor én csak röhögni tudok.

Sonata barátomnak meg üzenem, hogy véletlenek mindig történnek. Egy valakinek írtál pribát levelet, akit ismerek és a mail címed alapján lettél meg.:) Egy tucat a vége.

2011. okt. 2. 18:38
 23/49 mus musculus ***** válasza:
Szívem szerint én sem tennék különbséget a két nem között, de ezek sajnos szeretnek versengeni egymással. Én meg nem fogom kussban tűrni, ha fikáznak, viszont bármikor a pasik védelmére is kelek, ha arról van szó. Szerintem is unalmas már a "nemek harca".
2011. okt. 2. 19:28
 24/49 A kérdező kommentje:

mus musculus a számból vetted ki a szót. :) Nem bírom szó nélkül hagyni, ha sértegetnek. Nekem nem a férfi nemmel van bajom, hanem azokkal, akik általánosítanak és lenézik a nőket.

Köszönöm azoknak akik elolvasták a kérdést és normálisan válaszoltak.

2011. okt. 2. 20:37
 25/49 A kérdező kommentje:
16:53-as 25 éves felnőtt nő vagyok, 4 éve élek boldog párkapcsolatban, szóval nem talált. Olvasd el rendesen a kérdést mielőtt válaszolsz.
2011. okt. 2. 20:42
 26/49 anonim ***** válasza:
Egyébként ha valamelyik nem védelmébe kell kelni, ott soha nem a védő a hibás, hanem a támadó, aki hisztizik és általánosít. Szerintem.
2011. okt. 2. 20:49
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

„Ha nem vetted volna észre, pont a hímsoviniszta kérdések mintájára íródott ez. Ne magyarázz itt arról, hogy a fordítottját is ki lehetne írni, mikor pont ti kezdtétek ezt a hülyeséget és ezt reagálta le így a kérdező. Magyarul ez a kérdés az ellensúlya a férfiak nyígásának és nem fordítva.”

Jó, most kezdjünk el vitatkozni, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. Persze erről is a férfiak tehetnek, ti csak így véditek meg magatokat. És igenis jogosan lehet kérdezni a fordítottját, mert semmivel sem vagytok jobbak.

„Nem bírom szó nélkül hagyni, ha sértegetnek. Nekem nem a férfi nemmel van bajom, hanem azokkal, akik általánosítanak és lenézik a nőket.”

Már a kérdés is egy általánosítás. Egyből jösztök az ismertetek három lányt és ebből vontok le következtetéseket baromságokkal. Akkor ennyi erővel én is írhatnám, hogy ismertek három srácot és már ilyeneket gondoltok.

„16:53-as 25 éves felnőtt nő vagyok, 4 éve élek boldog párkapcsolatban, szóval nem talált. Olvasd el rendesen a kérdést mielőtt válaszolsz.”

Tudom, tudom. És határtalan a boldogságotok, már az esküvőt tervezitek stb. stb. Egy névtelen fórumon azt írsz, amit akarsz senki sem fogja ellenőrizni. Csak azt nem értem, ha annyira boldog az a kapcsolat, akkor miért írtad ki ezt a kérdést.

2011. okt. 3. 03:39
 28/49 A kérdező kommentje:

03:39 Hát azt látom, hogy nem értesz semmit. Köze nincs a kérdéshez, ahhoz amit te most itt leírtál. Kiforgattad mások szavait. Azon akadtál fent, hogy 3-at írtam? Rendben lehet akár 10 vagy 20 is. Nem változtat semmin. A kérdés azokról szólt, akik hímsoviniszta kérdéseket írtak ki az oldalra és itt szapulták az összes nőt. Felfogtad végre???

Nekem ne magyarázd be, hogy nincs jogom megsértődni azon, hogy kurv@nak titulálnak, akinek csak a pénz számít. Attól, hogy van párom nem mutálódtam át érzéketlen lénnyé. -.-

2011. okt. 3. 13:46
 29/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:39

Nem az a megoldás, hogy ha valaki általánosít, akkor te is általánosítól. Max lerúgod a fejét. A normális emberek tudják, hogy férfiban és nőben is van jó és rossz.

A kérdező pedig azért írta ki a kérdést, mert tény, hogy rohadt gyakran vannak ilyen kérdések, hogy miért r..nc az összes nő. Mindig ilyen kommentek vannak, hogy ribik, csak a pénz kell nekik. Nőknél azért kevesebb ilyen ostoba ember van. Legalábbis kevesebbszer láttam volna, hogy egy nő általánosan kijelentette volna, hogy minden pasi szemét. Lehet, mert nem olvasok szemét bulvár lapokat és nem nézek idióta sorozatokat, azért van. Te is tégy így.

Én a nőnek is megmondom a magamét, ha azt írja, hogy minden pasi hülye és szemét.

2011. okt. 3. 14:21
 30/49 mus musculus ***** válasza:

'Jó, most kezdjünk el vitatkozni, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. Persze erről is a férfiak tehetnek, ti csak így véditek meg magatokat. És igenis jogosan lehet kérdezni a fordítottját, mert semmivel sem vagytok jobbak.'

Na, akkor számold már össze nekem légyszíves, hogy nő-vagy hímsoviniszta kérdésből van több az oldalon (továbbkonkretizálva a mostanában kiírt kérdések között keresgélj). Én egy szóval sem mondtam, hogy valamelyik nem jobb lenne a másiknál (eleve bele sem akartam szállni ebbe a hülyeségbe, de mikor már tizedjére írjátok, hogy az összes nőt kivétel nélkül ez és ez jellemzi, azt bocs de nem fogom megállni szó nélkül). Akkor lenne jogos a fordítottját kérdezni, ha nem ti kezdtétek volna a fikázgatást. Nehogy már ti szabadon degradáljátok a fél világot, de ha valaki vissza mer szólni, ő legyen a szar szemétláda...

Hogy lenne már általánosítás a kérdés, mikor NÉHÁNY pasiról volt szó? Senki sem írt olyat, hogy minden hímneműre vonatkozik a szöveg, egyszerűen csak arra mutat rá a kérdező, hogy léteznek ilyenek is. Ebbe nem köthetsz bele. Ez olyan, mintha én azt kérdezném, 'Miért kék egyes emberek szeme?', erre valaki jönne pattogni, hogy ne generalizáljak. Ilyen alapon akkor semmit se kérdezzünk, mert minden általánosítás.

2011. okt. 3. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!