Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire buta itt néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire buta itt néhány pasi?

Figyelt kérdés
A cicababákra buknak, aztán pedig itt sírnak, hogy milyen szemét pénzéhes k...a minden nő(gondolom az anyjuk is az lehet). Honnan tudják, hogy minden nő az? Ha összesen volt 3 csajuk? Engem nagyon sértenek és dühítenek az ostoba pasik, és a hímsoviniszta kijelentéseik. Biztos van oka, hogy ők csak rossz lányokat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani, és másokra hárítani a HIBÁJUKAT. Engem is megcsaltak már, ott hagytak egy nőért, hazudtak stb. mégsem tartom értelmét itt sírni.
2011. okt. 2. 15:56
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
0%

Amit leírtál rád igaz!

Honnan tudod hogy minden pasi erre bukik?

Inkább te vagy FEMINISTA r.b.nc.

2011. okt. 2. 16:23
 12/49 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem sonata90 az, akinek szerintem az ég világon semmi gond nincs a külsejével. Ezt megbízható forrásból tudom.:P
2011. okt. 2. 16:27
 13/49 mus musculus ***** válasza:
100%
Azt írta a kérdésében, hogy NÉHÁNY, innentől kezdve a monológja többi része is arra a NÉHÁNY pasira vonatkozik. Meg kéne tanulni olvasni/szöveget értelmezni, ill. utánanézni a 'feminista' szó jelentésének, mert köze sincs ahhoz, amire te gondolsz.
2011. okt. 2. 16:28
 14/49 mus musculus ***** válasza:
Ez 16:23-nak ment.
2011. okt. 2. 16:28
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a kérdezőnek igaza van teljesen.
2011. okt. 2. 16:31
 16/49 anonim ***** válasza:

"Egyébként szerintem sonata90 az, akinek szerintem az ég világon semmi gond nincs a külsejével. Ezt megbízható forrásból tudom.:P"

Ezt nem tudom, hogy honnan szedted és hogy ismerjük-e egymást, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy rendben lenne a külsőm...Bár ennek véleményezését inkább meghagyom azoknak akik személyesen ismernek :)

2011. okt. 2. 16:37
 17/49 anonim ***** válasza:
Valóban nem ismerjük egymást, de láttalak facebookon és csak azért írtam ide a kommentet, mert tudom, hogy nem tartod magad szépnek és amikor véletlen alkalmam lett megtekinteni, nagyon meglepődtem. Mert szerintem nincs gond veled. Bár nem hiszem, hogy meggyőztelek, mert nem vagyok nő. Csak normális kommentjeid is szoktak lenni és ezért érdekelt, ki lehetsz.
2011. okt. 2. 16:44
 18/49 anonim ***** válasza:
Így már értem. Már csak egyetlen kérdésem van: hogyan láthattál engem facebook-on, ha itt soha senkinek nem adtam meg sem a profilom linkjét, sem pedig az igazi nevem? :O
2011. okt. 2. 16:50
 19/49 anonim ***** válasza:
33%

Hány éves vagy te, 13?

Nem is értem, hogy ki rinyál a kérdésben. A kérdést fordítva is nyugodtan fel lehetne tenni. Miért van az, hogy a csajok kizárólag az izomagyú, megjátszós, party g.cikre buknak, akik aztán jól kihasználják őket és ettől már az összes férfi egy szemét állat lesz? Engem nagyon sértenek az ostoba nők és a hülye divatfeminista kijelentések. Biztos van oka, hogy rossz pasikat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani és másokra hárítani a HIBÁJUKAT.

NA ez, hogy tetszik?

"mégsem látom értelmét itt sírni."

Akkor miért teszed?

2011. okt. 2. 16:53
 20/49 Walk With Me ***** válasza:

Mert jól eshet nekik kiírni magukból a bánatukat. A "mindenpasiszemét" tinilányok nem zavarnak, akik folyton azt veszik elő, hogy azért nem kellenek mert nem öltöznek ribisen?

Amúgy egyetértek, nem kell általánosítani pár csalódás alapján, de ez mindkét nemre jellemző, nem csak ránk férfiakra.

2011. okt. 2. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!