Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire buta itt néhány pasi?
Amit leírtál rád igaz!
Honnan tudod hogy minden pasi erre bukik?
Inkább te vagy FEMINISTA r.b.nc.
"Egyébként szerintem sonata90 az, akinek szerintem az ég világon semmi gond nincs a külsejével. Ezt megbízható forrásból tudom.:P"
Ezt nem tudom, hogy honnan szedted és hogy ismerjük-e egymást, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy rendben lenne a külsőm...Bár ennek véleményezését inkább meghagyom azoknak akik személyesen ismernek :)
Hány éves vagy te, 13?
Nem is értem, hogy ki rinyál a kérdésben. A kérdést fordítva is nyugodtan fel lehetne tenni. Miért van az, hogy a csajok kizárólag az izomagyú, megjátszós, party g.cikre buknak, akik aztán jól kihasználják őket és ettől már az összes férfi egy szemét állat lesz? Engem nagyon sértenek az ostoba nők és a hülye divatfeminista kijelentések. Biztos van oka, hogy rossz pasikat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani és másokra hárítani a HIBÁJUKAT.
NA ez, hogy tetszik?
"mégsem látom értelmét itt sírni."
Akkor miért teszed?
Mert jól eshet nekik kiírni magukból a bánatukat. A "mindenpasiszemét" tinilányok nem zavarnak, akik folyton azt veszik elő, hogy azért nem kellenek mert nem öltöznek ribisen?
Amúgy egyetértek, nem kell általánosítani pár csalódás alapján, de ez mindkét nemre jellemző, nem csak ránk férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!