Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ahhoz ha egy pasi jól néz ki, de van néhány pattanása?
sztem ha van 2-3 vagy esetleg négy egyáltaán nem zavaró..
néhány lánynak is van.. sőt...
ugyhogy sztem türhető az a 3 =)
Kezdésnek nem biztos hogy jó, de ha olyan csajt keresel aki nem csak azt nézi hogy tökéletes arcod legyen akkor azt meg úgysem fogja érdekelni.
Az én barátnőm kifejezetten imádja ha pattanásom van, imádja kinyomkodni őket. Én azért annyira nem szoktam örülni neki.
Az én exemnek is tele volt az arca az kapcsolat elejétől a végéig.és hidd el nem a pattanások miatt szakitottunk.sztem a lányok 80%-a le*arja a patikat,a másik 20-at nemtudom,de azok véleményére nem kell adni mert akkor valószinűleg vakolt plázapi*ákról van szó akik divatból járnak valakivel,és persze h csak a 'tökéletes palival' járnak(azért idézőjelbe mert aki kivülről tökéletes az belülről rohadt mert h mind2 legyen az kizárt):D
szval a pattanásokra visszatérve nemgáz,csak lehetőleg ne legyen sárga(gennyes v mi).
Köszönöm a válaszokat. Az egyetlen baj ezzel az, hogy rájöttem, hogy lehet, hogy a lányokat kevésbé érdekli, de engem eléggé és így nem tudok magabiztos lenni és az baj.
Mindenesetre már egész szép, néhány nap és ezzel nem lesz baj :D Remélem ritkábban lesz ilyen bajom.
Egyébként járok kozmetikushoz és segít is, el se tudnám képzelni ha nem használnék semmit, hogy néznék ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!