Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit szóltok ahhoz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Lányok, mit szóltok ahhoz ha egy pasi jól néz ki, de van néhány pattanása?

Figyelt kérdés
2 - 3. Igazából 1 és 2 seb, ha teszek rá korrektort, kevésbé látszik, de azért mégis. Ez mennyire lehet zavaró? És amúgy mennyire magas elvárásaitok vannak? :)
2010. ápr. 12. 07:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én soha nem felejtem el,h egy pár éve találkoztam egy iszonyatosan sexy fiúval és pattanásos volt az arca,nem olyan nagyon,de azért látszott.Mégis én le sem tudtam venni a szememet róla.:D Nekem is van egy pár,régen még több volt és szokott is zavarni,de sokszor eszembe jut ez a fiú és ő tényleg szép volt na.:)Szóval szerintem inkább legyen helyes az a fiú, és legyen pár pattija,mint hogy ne legyen helyes.Néha felmerül bennem a kérdés,h vajon a fiúkat mennyire zavarja,ha egy lány pattis.A barátnőm mindig vígasztalt,h ne szomorkodjak emiatt,mert,ha vkinek tetszem így is fogok,nem hittem el,amíg nem találkoztam ezzel a fiúval.Na ezt jó hosszúra nyújtottam:)
2010. ápr. 12. 18:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2010. ápr. 12. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd. És igazuk van nem a pattanásaidba szeretnek bele, meg aki meg is jegyzi vagy emiatt nem tetszel neki az már rég rossz
2010. jún. 20. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
én nem korrigálnám a pofáját, hanem leokádnám...
2010. jún. 20. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
van ilyen szer ellene,azzal bekköném!!!
2010. jún. 20. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem zavaró.)
2012. nov. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!