Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire buta itt néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire buta itt néhány pasi?

Figyelt kérdés
A cicababákra buknak, aztán pedig itt sírnak, hogy milyen szemét pénzéhes k...a minden nő(gondolom az anyjuk is az lehet). Honnan tudják, hogy minden nő az? Ha összesen volt 3 csajuk? Engem nagyon sértenek és dühítenek az ostoba pasik, és a hímsoviniszta kijelentéseik. Biztos van oka, hogy ők csak rossz lányokat fognak ki, inkább a saját portájukon kéne előbb rendet tenni, mint itt általánosítani, és másokra hárítani a HIBÁJUKAT. Engem is megcsaltak már, ott hagytak egy nőért, hazudtak stb. mégsem tartom értelmét itt sírni.
2011. okt. 2. 15:56
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
36%

Bocs,nem vagyok cicababa szerelmes..egy nö nem ott kezdödik nekem.

22/F

2011. okt. 2. 15:58
 2/49 anonim ***** válasza:
54%
ejde sír itt valaki a problémáiról:D
2011. okt. 2. 15:59
 3/49 anonim ***** válasza:
90%
Az a szerencséd, hogy azt írtad, hogy néhány... :)Engem például kifejezetten taszítanak a cicababák.
2011. okt. 2. 15:59
 4/49 anonim ***** válasza:
sonata90 talán ezért sosincs barátnőd.
2011. okt. 2. 16:00
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csapj bele, ejj de hányszor leírtam már ezt srácoknak itt. :)
2011. okt. 2. 16:02
 6/49 mus musculus ***** válasza:
95%
Már vártam, mikor teszik fel a kérdést. Igazad van. Igen, valóban sok a szemét nő, de ez nem egyenlő azzal, hogy az összes az. Az a kedvencem, mikor valakinek össz-vissz egy, maximum két csaja volt életében, de azért előszeretettel tiporja sárba az összes nőt, amiért ez a pár átb*szta. De persze ők nyugodtan ki lehetnek akadva, ha mi skatulyázzuk be őket. Nemlétező f*szom kivan már az egésszel.
2011. okt. 2. 16:02
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
De igazad van, főleg amikor szidják a nőket és kiirják, hogy kivétel nélkül minden nőre igaz.
2011. okt. 2. 16:05
 8/49 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg ezen nincs értelme vitatkozni...mindkét oldalon van sok szemét, és rendes párt nehéz találni. Ehhez nem kell cicababának lenni, egy "átlagos" lány is lehet ugyanolyan szemét, mint a "cicababa". Velem mármegesett hogy "átlagos" lány vert át de nagyon.

Azon meg hogy ki kire bukik már nem is érdemes siránkozni...nyilván senki nem fog olyanra buknia ki külsőleg nem fogja meg...egy "átlagos" csaj se fog olyannal járni aki nem tetszik neki külsőre...lehet mondani hogy dehogynem, ez úgysem így van...én személy szerint beérem egy "átlagos" mégis valamiért számomra szép lánnyal, addig más csak a fullos "plasztik" csajokat kedveli...na és? Ahány ember annyi ízlés. ezeken szerintem nagyon nagyon felesleges vitázni, megygőzni úgysem fogja senki a másikat:)

18/F

2011. okt. 2. 16:07
 9/49 mus musculus ***** válasza:
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, az megszépül a szememben (nézzen ki bármilyen szarul)...
2011. okt. 2. 16:09
 10/49 The Situation ***** válasza:
0%
most is itt sírsz b@zd meg. akkor miről beszélsz??
2011. okt. 2. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!