Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy nálam 14 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? Lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk, stb., de valahogy félek, ill. szégyellek "úgy közeledni felé".2011. szept. 20. 19:47
51/81 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 22. 19:21
52/81 anonim válasza:
egyébként a csaj egy idióta lenne ha összejönne veled. vagy csak kihasználna. akkor meg szemét. lelki társ ide vagy oda. tudod ha ezt megtenné, nem volna a lelki társad!
53/81 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. :) Nem tenne ilyet.
2011. szept. 22. 19:23
54/81 anonim válasza:
ja én is így voltam sokáig. van bennük valami irritálo gyakran :) de komolyan, nagyon sokszor. mi már pár évvel idősebbek vagyunk de még mindig érzem néha... régen 8amikor annyi voltam mint te most) kifejezetten kerültem őket és nem akartam rájuk hasonlítani... aztán megismertem őt... és az mindennél fantasztikusabb volt.. (ekkor lett vége a másik kapcsolatomnak...) akkor keztem el magam fiatalnak érezni.
57/81 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 22. 19:26
58/81 anonim válasza:
van egyébként valami természetellenes a mai fiatalok életfelfogásában, viselkedéséban. és itt most általánosítok persze. de az átlagban. Nézd meg a Greace című musicalt. több élet van benne. ma nincs bennük élet. a pia van meg a buli. de nem mindenki ilyen!
59/81 anonim válasza:
de rajtad mulik hogy érzed magad, lesz e társaságod. nem rajtuk.
60/81 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezt észrevettem. Azért érzem valahogy szinte tökéletesen magam a felnőttek között, úgy érzem, hogy az az igazi élet... :)
2011. szept. 22. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!