Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy nálam 14 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? Lehet belőle valami?
lehet valaki 30 éves és éretlen és buta, felszines, 8 éves és érett és bölcs, mély érzésű. de neked ettől még egy fiatal csaj kell. csak vele lehet igazán jó. ne add a mércét lejjebb.
és: a lányok nem egyformák... mármint teljesen azok. van 100000000 db tök egyforma. és van 1 db aki kell.
Egyébként úgy értettem, hogy a "mai többségnek megfelelő" barátnőm volt. Nem általánosításból mondom.
Épp ez az, az ember nem egyenlő a korával.
nagyon rosszat tennél, mindkettötöknek. tapasztalatbpl tudom. neked pár évig lenne rossz, neki meg az élete menne tönkre.
egy tanács: ne zárkozz be, ha erre vágysz, vágyj másra. akarattal. azért hogy legyen ESÉLYED megtalálni a pároD. ha nem mész emberek közé nem fogod.
tudod a zárkozottság, felnottekre, felnottségre való vágyakozás, életkori sajátosság. most erre vágysz, azt hiszed ez a helyes. változni fog, de tegyél érte. mert nem helyes.
Tudom, az lenne a legjobb, hogy velem hasonló korú barátnőm legyen.
És mivel szeretem a szóban forgó hölgyet, ezért nem is alakítok ki vele párkapcsolatot.
nem biztos hogy tönkre menne, de ha beléd szeret, lehet igen... felolvasót nézd meg. az érzelem nem játék.
gondolj a korára! Márj férjnél kéne hogy legyen! Most még "eladhatja magát" de minden évvel rosszabb lesz! ne akard hogy gyedül maradjon!
ez is megtörténhet!
Minden jót! légy mindig vidám
csak semmi melankolia:)
az jutott eszembe: amikor az ember még szinte gyerek, felnőtt akar lenni.
Aztán felnőssz, és elkezdesz gyerekként viselkedni...:)
mert hirtelen így lesz jó neked.
Egyébként, még ha általánosítottam is, azt azért tettem, mert gyakran figyelem a fiatalok cselekedeteit, sok helyen, és azok nagyon negatívan hatnak rám.
Örülök, hogy, ha boldogak, nem is az a baj, csak valahogy már a beszédük, beszédstílusuk, reakcióik mások reakciójára, stb... is negatívan hatnak rám, valahogy rossz érzéseket érzek ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!