Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy tényleg szerelmes-e? Mit gondoltok a leírás alapján?
22 éves, én vagyok az első barátnője, 4 hónapja vagyunk együtt. Tapasztalata nincs a párkapcsolatok terén, ebből adódóan. Kollégisták vagyunk, egymáshoz közeli épületben.
Mondtam már neki, hogy szerintem nem szerelmes, pedig eleinte mindenki el volt ájulva, hogy hogy oda van értem ez a fiú... Felsorolok mindent, ami a szerelme mellett és ellen szól:
-minden nap akar találkozni
-néha nem látom a szemén a rajongást
-bemutatott a szüleinek és a testvére családjának
-szervez programokat
-nagyon(!) sokáig udvarolt
-megvárt...4 hónapot
-fél, hogy elhagyom
-egyszer, mikor 2 hetes "különélés" előtt búcsúzkodtunk, elkezdett kicsit könnyezni, mikor azt mondta, hogy kár hogy elmegyek
-többször könnyezik miattam
-én imádom a horror filmeket, ő egyet sem nézne meg velem
-nem látom rajta azt a nem bírom nélküled állapotot, bár azt mondja minden este a párnámmal alszik
-nem fogja mindig a kezemet, nem is igényli, inkább udvariasságból van
-mióta "beadtam a derekam", nem fogja vissza a rossz természetét, velem szemben is előjön a bunkóság, bár rögtön utána bocsánatot kér, látom hogy bántja, megígérte hogy változtatni fog
-soha nem hív fel, nem ír szerelmes sms-eket, csak msn-en tartjuk a kapcsolatot ha távol vagyunk, ott se igazán marasztal
-nem látom azt a boldog állapotot rajta, bár igaz hogy problémái vannak
-mindig dícsér
-a dátumokkal hadi lábon áll, még a sajátjaival is, nem tudja hány hónapja vagyunk együtt
-ha pl dobozos csokit kap tőlem, kidobja a dobozt, csak a tárgy emlékeket tartja meg
-interneten a családi állapot rész kitöltetlen
-telefonjában bent sem vagyok képben
-mikor nálunk volt, úgy meg akart felelni és úgy visszafogta magát, hogy a kezemet sem fogta meg, hozzám sem szólt az asztalnál
-mióta van szex, alig csinál programot, csak engem kérdez hogy mit szeretnék csinálni, de már nem olyan beleéléssel jön sétálni
-nem áradozik, mintha nem lenne oda
-lerajzolt
Azt mondja erre, hogy ő egy visszafogott ember, nem fog rózsaszín szívekkel járkálni, már ne is haragudjak.
Ezekből melyik lehetőség felé billen a mérleg nyelve szerintetek? Vagy mit kellene még leírnom, hogy véleményt tudjatok mondani?
Milyen problémái vannak?
Szép vagy?? Ő szép?
Ez tipikus példája annak, amikor egy nő túlbonyolítja a dolgokat, meg túl nagy jelentőséget ad más dolgoknak.
Szerintem te is ugyanolyan gyakorlatlan vagy párkapcsolati téren, vagy csak iszonyúan alacsony az önbizalmad, esetleg mindkettő.
Ő egy ilyen ember, valószínűleg flegmatikus személyiségtípus, vagy fogadd el így, vagy tessék továbbállni.
Tanul főiskolán. Flegmatikus...értem én, de aki szerelmes, minden kis "ereklyét" őrizget a szerelmétől:(
Én mindig is így voltam vele.
Nekem is ő az első komoly kapcsolatom.
Annak nincs jelentősége, hogy tartogat-e "ereklyéket"...
Nem kell minden használt gumit, szalonnabőrkét, cigicsikket, wc-papír gurigát elrakni, ami rád emlékezteti őt.
Nem ezen múlik. De majd rájössz. Ha minden egyes kis kacatot elraknál, akkor elég hamar tele lenne a ház mindenféle lommal.
Hagyd ott, ha nem tetszik. Nem tudom, mennyire lehet ezt komoly kapcsolatnak nevezni, ha ilyen apróságokon fennakadsz.
Na meg...vannak a szerelemnek jeleni..gyorsan dobog a szív, remeghet a keze, pillangók a gyomorban, nem bírom nélküled, le se tudom venni rólad a szemem...ezekből ő egyszerűen semmit nem produkál. Semmit...annyi helyen olvastam már a szerelem jeleiről, én magam is voltam őrülten szerelmes, tudom hogy milyen...és egyszerűen semmilyen jelét nem produkálja a nagy szerelemnek. Pedig nekem nagy szükségem lenne ezt érezni.
Bennem is elmúlt az érzés sajnos, mert rajta nem látom...
Hát nem tudom...Én nem tudnám elképzelni, hogy rózsaszín pillangókat látok, még ha imádok egy nőt, akkor sem.
Nem meséltél a problémájáról meg arról, hogy szépek vagytok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!