Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a leírás alapján?
Fényképet nem szeretnék kirakni, ezért leírom, hogy milyen vagyok külsőre. Gondolom mindenkinek van fantáziája, így nagyjából tud alkotni egy képet arról, hogyan is nézhetek ki.
Szóval: Hátközépig érő, dús, göndör, barna hajam van. Barna szemem, fehér bőröm. A szám vékony, de nem feltűnően. Az orrom nagyobb(ezzel mindig is voltak problémáim - krumpliorrnak mondanám) A szemem szép, arányos. A szemöldököm természetes, szépen ívelt, kicsit hézagos. 173 cm magas vagyok, 58 kiló.
Hogy képzelitek el? Szépnek gondoltok? Avagy...
köszi, 21L
Szuper! :D
És még helyesen is tudsz írni!
Tökéletes nő vagy :) Semmi baj nincs veled...az orroddal ne törődj,ellensúlyozza a többi adottságod szerintem :) Szóval én simán bevállalnálak :D
23/F
Igazad van valamilyen szinten. De úgy gondoltam, ha leírok a barna szónál kicsit többet, így talán összerakható egy kép a fejben:)
ha esetleg valami még hiányzik, csak kérdezzetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!