Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a leírás alapján?
Fényképet nem szeretnék kirakni, ezért leírom, hogy milyen vagyok külsőre. Gondolom mindenkinek van fantáziája, így nagyjából tud alkotni egy képet arról, hogyan is nézhetek ki.
Szóval: Hátközépig érő, dús, göndör, barna hajam van. Barna szemem, fehér bőröm. A szám vékony, de nem feltűnően. Az orrom nagyobb(ezzel mindig is voltak problémáim - krumpliorrnak mondanám) A szemem szép, arányos. A szemöldököm természetes, szépen ívelt, kicsit hézagos. 173 cm magas vagyok, 58 kiló.
Hogy képzelitek el? Szépnek gondoltok? Avagy...
köszi, 21L
Tudom tudom...de nem olyan családból származom én, hogy csak úgy kirakjam ide a képemet:)
Dehát..ha nincs kép, nincs hozzászólás, értettem.
Persze, megértem, elfogadtam. Egyértelműen vagányabb lenne a kérdésem, ha képet is csatoltam volna:)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!