Mit gondoltok erről a sminkről? Tetszik, vagy sem? (leírás + kép lent. )
Nos, röviden a sminkről:
Egy kis alapozó a bőrhibák eltüntetése céljából. Szemhéjon fekete tus és kék szemhéjpúder macskásan, végül szempillaspirál. Szájon átlátszó szájfény.
Képet sajnos csak a szemről tudok küldeni, de végülis ez a lényeg.
Nos?vélemények?
Mutass már nekem egy macskát, amelyiknek ilyen a szeme, mert én még nem láttam.
Egyébként nem tetszik, gagyi, teljesen elüt a hajadtól meg az arcodtól, a gülüszemek meg valóban tovább rontják az összehatást...
Miért mondja mindenki, hogy a barna szeműeknek, melegebb színek kellenek, natúr barnás árnyalatok? Én imádok sminkelni, a szemem barna, de csak kék, zöld, rózsaszín és sárga színeket használok. Ezeket mindig megtoldom feketével a szemöldökömnél jobb fenn, és fehérrel lenn bal oldalon a szemzugban. Valaki itt még azt is írta, hogy a kék nem való a barna szemhez. Nekem mindig tetszik a sminkem, ha oda figyelek rá, és másoknak is. Ha magamra kenek valami barnát, mindig fáradtnak, és csúnyának látom magam, de ezek szerint rosszul csinálom.
A képeken nem látszik a sminked, a szemedet nem kéne ennyire kinyitni, nem neked kell látnod a kamera lencsét, hanem nekünk a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!