Egy okos ember (férfi) és a felesége. Mit gondoltok? Egy fimben is megjelent már! (hosszabb leírás, csak türelmeseknek:D)
Volt egy fura elgondolásom... Minden így kezdődik :D Szóval a lényeg, hogy olvastam Einstein életéről egy érdekes cikket, miszerint ő(Einstein) sokat töltött a FÜRDŐSZOBÁBAN(akár 3-4-5 órát is). És a felesége egyszer csak vendégeket fogadott, akik a nagy tudóst mentek meglátogatni. És türelmesen vártak, amikor 2 óra is eltelt, akkor mozgolódni kezdtek és megkérdezték a feleséget, hogy mi az oka, hogy Einstein még nem jött meg. Mire a felesége(Mileva Maric): "egyszer én is megkérdeztem tőle, hogy mit csinál annyi ideig a fürdőszobában, mire azt mondta, hogy ne zavarj, mert gondolkodom!". Egyszer kileste a kulcslyukon, hogy mit csinálhat... Hát csak a szappanbuborékokkal játszott. Így oldotta meg a relativitás elméletét is(a forrás szerint). És ezen csak azért gondolkodtam, mert egy jó 20-30 perces fürdés alatt,azért az ember össze tudja szedni a gondolatait... És még 4 óra alatt! :D
Volt még egy film is a fantasztikus elme, ott egy matekosról volt szó, aki látta, az tudja miről beszélek(írok)... És az ő feleségének is egy érdekes élete volt... Egyik ismerősöm szerint szerencsétlenek voltak a nők, akik ilyen emberek mellett éltek...
És pl Tesle azért mondott le a nőkről, mert elmondása szerint nem volt rá ideje, mert ő az emberiségnek szentelte az életét...
Sok férfinek vannak hülye és érthetetlen rigolyái, de ezek az emberek legalább okosak is!:)
Persze ezeknek a feleségeknek jó nagy adag empátival, türelemmel kell rendelkezniük, és úgy kell tudni valószínűleg fordulniuk a férjük felé, mint egy csupaszív anyának az enyhén "fogyatékos" gyermeke felé.
Einstein így is 2 feleséget és 11 szeretőt fogyasztott...
én mindig fürdés közben gondolkozok, kivéve mióta nem fürdök:D csak tusolok mostanában mert gyorsabban megy én meg állandóan rohanok mint a vak egér...
de érdekes meglátás
Jaja, a fürdés egy jó dolog, meg pl a törököknek is voltak jó kis fürdőik. Ott meg a hadvezérek döntöttek el dolgokat! Persze volt kényeztetés bőven!:)
Még egy helyesírás hiba: NEM TESLE? HANEM TESLA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!