Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy tényleg szerelmes-e? Mit gondoltok a leírás alapján?
22 éves, én vagyok az első barátnője, 4 hónapja vagyunk együtt. Tapasztalata nincs a párkapcsolatok terén, ebből adódóan. Kollégisták vagyunk, egymáshoz közeli épületben.
Mondtam már neki, hogy szerintem nem szerelmes, pedig eleinte mindenki el volt ájulva, hogy hogy oda van értem ez a fiú... Felsorolok mindent, ami a szerelme mellett és ellen szól:
-minden nap akar találkozni
-néha nem látom a szemén a rajongást
-bemutatott a szüleinek és a testvére családjának
-szervez programokat
-nagyon(!) sokáig udvarolt
-megvárt...4 hónapot
-fél, hogy elhagyom
-egyszer, mikor 2 hetes "különélés" előtt búcsúzkodtunk, elkezdett kicsit könnyezni, mikor azt mondta, hogy kár hogy elmegyek
-többször könnyezik miattam
-én imádom a horror filmeket, ő egyet sem nézne meg velem
-nem látom rajta azt a nem bírom nélküled állapotot, bár azt mondja minden este a párnámmal alszik
-nem fogja mindig a kezemet, nem is igényli, inkább udvariasságból van
-mióta "beadtam a derekam", nem fogja vissza a rossz természetét, velem szemben is előjön a bunkóság, bár rögtön utána bocsánatot kér, látom hogy bántja, megígérte hogy változtatni fog
-soha nem hív fel, nem ír szerelmes sms-eket, csak msn-en tartjuk a kapcsolatot ha távol vagyunk, ott se igazán marasztal
-nem látom azt a boldog állapotot rajta, bár igaz hogy problémái vannak
-mindig dícsér
-a dátumokkal hadi lábon áll, még a sajátjaival is, nem tudja hány hónapja vagyunk együtt
-ha pl dobozos csokit kap tőlem, kidobja a dobozt, csak a tárgy emlékeket tartja meg
-interneten a családi állapot rész kitöltetlen
-telefonjában bent sem vagyok képben
-mikor nálunk volt, úgy meg akart felelni és úgy visszafogta magát, hogy a kezemet sem fogta meg, hozzám sem szólt az asztalnál
-mióta van szex, alig csinál programot, csak engem kérdez hogy mit szeretnék csinálni, de már nem olyan beleéléssel jön sétálni
-nem áradozik, mintha nem lenne oda
-lerajzolt
Azt mondja erre, hogy ő egy visszafogott ember, nem fog rózsaszín szívekkel járkálni, már ne is haragudjak.
Ezekből melyik lehetőség felé billen a mérleg nyelve szerintetek? Vagy mit kellene még leírnom, hogy véleményt tudjatok mondani?
A problémája anyagi jellegű. Nagyon sok pénz kell a vizsgáihoz, mert olyan szakon van.
A külsőségek meg...engem "bomba csajnak" nevez. Nem vagyok beképzelt, de elég jól nézek ki, sok pasinak tetszem. Ő is helyes, ápolt, jól néz ki bár ezt nem akarja nekem elhinni:) Mert nem érdeklődött utána senki előttem, mindenki elküldte, pedig rendes fiú.
Miért fontos ez?
Jajj sajnálom:(
De a 8 hónap alatt nem láttad hogy baj van? Törődött veled?
Remélem megtalálod a párod...kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!