Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy nálam 14 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? Lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk, stb., de valahogy félek, ill. szégyellek "úgy közeledni felé".
2011. szept. 20. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
67%
azért mert ő nem illik hozzád. nem biztos hogy anyakomplexusod van, de lehet. értem én, jól megérted magad vele, lelki társ lehet. de nem volna értelme ha az lenne. mert biologiailag és emberileg is más szinten van. most elmenne a kapcsolatotok pár évig, de az ő életében ezek az éve fontosak. azért ő tetszik egyébként mert őt ismered és azért érzed közel magadhoz, mert ő tetszik. de ez megtörténhetne, 1000x jobban egy kicsi lánnyal - aki pont olyan mint Te, nem más. csak őt kell megtalálnod, ne hidd h ez a nő nem potolhato - sokkal mélyebbell. azt hiszed ennél nincs jobb - mert tapasztalatlan vagy. de van.
2011. szept. 22. 18:41
 22/81 A kérdező kommentje:
Maradandó barátság is megteszi. Csak esélyt szeretnék a szerelemre.
2011. szept. 22. 18:41
 23/81 anonim ***** válasza:
67%
Értelek. Teljesen normális vagy, sőt érzékeny, szimpi srác, De az esély benned és az életben midig ott van. Minden nap amikor felébredsz. Csak járj az emberek között. Ismerkedj ifju lányokkal.
2011. szept. 22. 18:42
 24/81 A kérdező kommentje:
A velem egykorúakkal nagyon nem vagyok egy gondolkodási szinten.
2011. szept. 22. 18:42
 25/81 anonim ***** válasza:
67%
bármikor utol érhet.
2011. szept. 22. 18:43
 26/81 anonim ***** válasza:
67%

nem az egykoruakkal kell lenni - általában.

Egyetlen eggyel. Hodd el, nem vagy a világ zsenije. vannak olyanok, mint Te. Vagy legalábbis egy lány van. aki különb mint a többi, és hozzád illik, Olyan közegbe menj, ahol ilyen fiatalok lehetnek, mint Te. sokféle ember van.

2011. szept. 22. 18:45
 27/81 anonim ***** válasza:
67%
nem kell beérni az osztálytársakkal, vagy egy diszkoban szerencsétlenkedni. Elmehetsz egy zenekarba, sportolhatsz, cserkésznek állhatsz, egyetemre mehetsz, tánciskolába iratkozhatsz. csak adnu kell esélyt. mozogni. és nem áltolánosítani.
2011. szept. 22. 18:46
 28/81 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy utolér. :)

Egyébként rengeteget vagyok felnőttek között, olyan mély, lelki szintű beszélgetéseket tudok lefolytatni velük, hogy azon más, lehet, hogy meglepődne.

2011. szept. 22. 18:46
 29/81 A kérdező kommentje:
Discoban még soha sem voltam.
2011. szept. 22. 18:49
 30/81 anonim ***** válasza:
67%
Nyugi, én is tudok, és tudtam is 18 évesen is. Vele is. de mégse volt értelme. ne engedd meg magadnak hogy felette érezd magad a kortársaidnak. ilyenkor az ember különb akar lenni mindenkinél (attol még lehetsz az is) de ereszkedj le közéjük. vannak még érett 18 éves lányok. akikkel a beszélgetések nem lesznek öncélúak - értelmük is lesz. lesz miről szólniuk valóban... ne lökd el magadtól a valódi, tiszta , szép ártatlan életet. létezik olyan.ne tagadd meg.
2011. szept. 22. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!