Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ciki lenne ha kiderülne, hogy egy 12 éves srácba vagyok szerelmes? 14/L
Figyelt kérdés
Már ismerjük egymást pár éve és beleszerettem... Szerintetek mit szólnának a szüleim,tesóim hozzá ha kiderülne? Még nem jöttem vele össze,de már alakul. :) És ő vajon mit reagálna rá? o.o2011. jún. 23. 18:51
1/27 anonim válasza:
hát elég ciki.és nem az a ciki h fiatalabb nálad 2 évvel.nálam a pasim 3 évvel fiatalabb.de ez a 2 év sok ebben a korban amiben vagytok.
2/27 anonim válasza:
nézd... legalább tuti nem dugna szét, örülne, hogy ilyen "érett" csaja van, tehát nem csalna meg. jó lesz ez.
3/27 anonim válasza:
Hűha... Hát én 12 éves koromban a játékaimmal voltam elfoglalva. Ha magamból indulnék ki és 12 éves lennék nem hiszem hogy barbizni lenne kedvem... Ha olyan mint én vagyis normális gyerek akkor nem fog veled összejönni...
4/27 A kérdező kommentje:
már sok csaja volt :D nem olyan mint a mai hányadék fiútársadalom, inkább olyan kópé és aranyos (nagyon normális)
2011. jún. 23. 18:58
5/27 Pokolkutyus válasza:
Nem ciki, de mit akarsz 14 évesen 1 fiútól, amikor még fel se áll neki, az sem biztos hogy szőrös...xD
6/27 anonim válasza:
12 évesen már több csaja volt? ÚRISTEEEN!! Na jó most ugrok ki az ablakon. Kezdek félni attól hogy nem akarok majd gyereket...
19/F
7/27 anonim válasza:
Ja bocs és ezt te normálisnak hívod? te nem vagy 100-as kislány!
19/F
8/27 anonim válasza:
Ha így gondolsz rá, akk már magadban el van dontve. 100 lebeszélo komment sem tarthat vissza a szerelemtol. Alapbol azt mondanám nem. De olvasva az kiegészítést szerelmes vagy. Szoval hajrá és ne foglalkozz azzal ki mit gondol. Ugyhallom ez megér egy probát.
9/27 A kérdező kommentje:
hát krvára nem érdekelnek az ilyen aprócska részletek :)) az meg elég szánalmas ha valaki szerint jórészt ettől függ az egész.
2011. jún. 23. 19:02
10/27 A kérdező kommentje:
19:02 kösz kb az egyetlen értelmes választ!
2011. jún. 23. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!