Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ciki lenne ha kiderülne, hogy egy 12 éves srácba vagyok szerelmes? 14/L
Figyelt kérdés
Már ismerjük egymást pár éve és beleszerettem... Szerintetek mit szólnának a szüleim,tesóim hozzá ha kiderülne? Még nem jöttem vele össze,de már alakul. :) És ő vajon mit reagálna rá? o.o2011. jún. 23. 18:51
11/27 anonim válasza:
Hát igen ettől függ.. mért? Gondolom olvasod a gyakorit. Nap mint nap kerül fel kérdés 12-15 éves lányoktól hogy nem kaptak sexuális felvilágosítás vagy egyszerűen hülyék és nagylánynak képzelik magukat és nem védekeznek! Jogos a felháborodásom, szerintem sürgősen ülj le a szüleiddel és beszélj velük mielőtt késő lenne.
19/F
12/27 A kérdező kommentje:
ti teljesen ribancnak néztek? :O nem akarok vele lefeküdni isten őrizz... csak szeretem ennyi. hihetetlen mikre nem gondolnak egyesek.
2011. jún. 23. 19:09
14/27 anonim válasza:
Azt ne mond hogy ha összejönnél vele, akkor szimplán csak barbiznátok?:D Szerinted mit jelent a párkapcsolat, úgyis többet fogtok akarni. Ez így megy. Ennyi idősen még nem vagy érett a kapcsolatra főleg a fiú nem érett hozzá...
19/F
15/27 A kérdező kommentje:
Fúj barbie. Mindig is inkább a labdázást kedveltem. Hát az igaz hogy annál kicsit komolyabbat.. De azért nyilván nem nemi életet... Van az az érzés hogy nem kell tőle semmi, csak az érzés,hogy kölcsönösen szeretitek egymást!
2011. jún. 23. 19:19
16/27 anonim válasza:
mit tennél, ha megpuszilgatná a popód, he?
17/27 anonim válasza:
Azért verd ki neki közös zuhanyzáskor, járjon a kezed, mint a katyusa lövedéke:-P.
18/27 anonim válasza:
Hát jó oké te tudod, de én óvva intelek tőle. Ráérsz még. Csak igérd meg hogy nem fogsz majd jönni gyakorira olyan kérdéssel hogy lehetek e terhesXD
19/F
19/27 A kérdező kommentje:
nemigaz mennyi itt a perverz :D 19/F megígérem 24-nél hamarabb nem leszek :)
2011. jún. 23. 19:26
20/27 anonim válasza:
Oh, számos ötletem van még, hogy lehet egy kapcsit feldobni:-D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!