Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy nálam 14 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? Lehet belőle valami?
Nem értem a problémádat. Ha viszonozza az érzéseid, akkor élvezd amíg lehet. Nincs is jobb egy csinos érett nőnél.
Sok szerencsét.
Sajnos, csak barátként viszonozza, legfeljebb apró jelek utalnak arra, hogy ő is "úgy közeledik felém".
Köszönöm.
szerintem keresd sürgősen a korodhoz illő lányok társaságát! Nekem volt ilyen kapcsolatom, és nagyon rossz volt. akkor azt hittem ,milyen jó, de csak amikor megosmertem egy hozzám korban illő személyt, akkor jöttem rá, milyen az igazi, boldogító, értékes szerelem. olyan, aminek van jövöje. mert ettől szép. különben szánalmas.
tudod mid van? anya komplexusod.
érett nő - arra jó hogy elvegye a szüzességedet. de az érzelmi köteléktől menekülj. az nem úgy van ám, hogy élvezem, aztán szétszakítom. ez rettenetes. hagyd ezt ha jót akarsz magadnak - és Neki.
Neked a kortársaidra van szükséged. téves illuzió az, amivel most elkápráztat, bármennyire valósnak is tűnik. Ne feledd, te fiatal vagy, de neki, ezek szerint még, nincs, társat kell találnia már! Olyat, aki vele marad mindig. ne vedd el az esélyét. plussz ő nem sokára gyereket akar majd.
ennek semmi értelme nem volna.
18:34
Miért lenne anyakomplesszusom? Nagyon egy a gondolkodásunk, stb... Ugyanakkor barátként, és lelkitársként is jó tekinteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!