Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy nálam 14 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? Lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk, stb., de valahogy félek, ill. szégyellek "úgy közeledni felé".2011. szept. 20. 19:47
31/81 A kérdező kommentje:
De, ha, én nagyon szeretem ezt a fajta életet, és azt, amit mondtál, nem?
2011. szept. 22. 18:51
32/81 anonim válasza:
disco? nyugi, én se voltam sose.
már bánom hogy nem probáltam.
ki kell. nem kell korán felnoni. nem leszel attol se okosabb, se értékesebb.
legfeljebb koravén... és lemaradsz mindenről miközen vakvágányokon hajtasz a zsákutcába.
33/81 anonim válasza:
érdekes amit mondasz. beleszeretsz az egyetlen nőbe akit ismersz mert lusta vagy többet megismerni? egy nőbe akinek most kéne férjhez menni? nem szép dolog. akkor maradj otthon, zárkózz be. nem kell a végletekig menni, mindent kiprobálni, csak legalább egy keveset.
34/81 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok felnőni (vagy ilyen életet), mert attól okosabb, vagy értékesebb lennék.
A szívem ezt diktálja.
2011. szept. 22. 18:55
36/81 A kérdező kommentje:
Volt már velem egykorú barátnőm is, sok mindenkit ismerek.
2011. szept. 22. 18:56
37/81 anonim válasza:
ugy élj ahogy szeretnél, de azzal a nővel ha érzelmek vannak rosszat tennél, Nem mondom hogy legyél nyitott, ha zárkozott akarsz lenni, és nyomulj a csajokra. csak legalább találkozz velük valahol... hogy elfelejthesd ezt a nőt.
38/81 anonim válasza:
1000000000 embert is ismerhetsz - mind egyforma. azt az egyet nem ismered!
39/81 A kérdező kommentje:
Elfelejteni csak a "szerelem szempontjából" fogom.
2011. szept. 22. 18:58
40/81 anonim válasza:
teljesen mindegy hány éves volt a barátnőd, az ember nem egyenlő a korával! Azóta minden X idős lányrólazt hiszed, olyan mint az volt?? a 32 évesek se mind egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!