Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy olyan pasival maradni, aki megszabja, hogy mit tehetsz és mit nem és ez téged nagyon idegesit, de ennekellenére szereted a pasit?
Figyelt kérdés
A fiúmat megcsaltam úgy egy hónapja azóta megvan neki ismét a facebook jelszóm és onnan kedve szerint tiltogat le mindenkit,akivel nemtetszik neki,hogy csettelek. De ez a tiltogatás dolog már előbb elkezdődött,mielőtt még megcsaltam. Szóval megtiltotta,hogy menjek erre-arra a barátaimmal meg ilyenek. Most meg aztmondja,hogy ha megmerem változtatni facebookon a jelszavam szakit velem.2011. szept. 19. 22:39
21/33 napietus válasza:
mondjuk azért fiúk, a pasi se lehet százas, nem? egy nem szellemi fogyatékos pasi tudjon már választ adni arra az eldöntendő kérdésre, hogy megbocsátom-e a barátnőmnek, hogy megcsalt...így neki csak rosszabb, csomó ideje, energiája rámegy az ellenőrízgetésre, azt meg nyilván Ti is tudjátok, hogy aki erre hajlamos, az úgyis megcsal, ha a kezedhez bilincseled.
ezzel NEM VÉDEM a kérdezőt, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy a pasit se kell sajnálni egy fokkal se különb.
22/33 anonim válasza:
hát, megérdemlitek egymást... te megcsaltad, ő meg egy zsarnok... de ha változtatnál, akkor tedd meg mielőbb
23/33 anonim válasza:
a barátod helyében ott is hagytalak volna kis ribi,hány éves vagy amúgy szerintem agyilag nulla vagy,a srác jobban járna nélküled
24/33 anonim válasza:
Ha meg tudtad csalni, nem szereted. Ha nem szereted, könnyen elhagyhatod.
25/33 anonim válasza:
Az ilyen nőt az összeset a mentőbe rúgnám!!! És sztem vagyunk még egy jópáran aki ezt tenné még...!
26/33 A kérdező kommentje:
Szeretem..csak nem annyira mint ő engem.
2011. szept. 20. 22:07
27/33 anonim válasza:
Miért, a szerelemnek van fokmérője? Ő 100 egységnyire szeret, de én csak 80, akkor nyugodtan meg lehet csalni. Kíváncsi lennék ezek után, milyen az amikor igazán szeretsz valaki, mert akkor nem kúrnál félre.
28/33 A kérdező kommentje:
Nemértitek..nembaj..ribanc vagyok és kész :D
2011. szept. 25. 22:02
29/33 anonim válasza:
Az hát! Mit kell ezen érteni? Azt h mással b@sztál és most ellenöriz? Ez a minimum!!! Örülj hogy nem kapta szét a szád még kis ribi!!!
30/33 A kérdező kommentje:
Nem basztam mással!!! -.- Csak egy szájra puszi volt.. -.-
2011. okt. 4. 16:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!