Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy olyan pasival maradni, aki megszabja, hogy mit tehetsz és mit nem és ez téged nagyon idegesit, de ennekellenére szereted a pasit?

Figyelt kérdés
A fiúmat megcsaltam úgy egy hónapja azóta megvan neki ismét a facebook jelszóm és onnan kedve szerint tiltogat le mindenkit,akivel nemtetszik neki,hogy csettelek. De ez a tiltogatás dolog már előbb elkezdődött,mielőtt még megcsaltam. Szóval megtiltotta,hogy menjek erre-arra a barátaimmal meg ilyenek. Most meg aztmondja,hogy ha megmerem változtatni facebookon a jelszavam szakit velem.
2011. szept. 19. 22:39
1 2 3 4
 21/33 napietus ***** válasza:

mondjuk azért fiúk, a pasi se lehet százas, nem? egy nem szellemi fogyatékos pasi tudjon már választ adni arra az eldöntendő kérdésre, hogy megbocsátom-e a barátnőmnek, hogy megcsalt...így neki csak rosszabb, csomó ideje, energiája rámegy az ellenőrízgetésre, azt meg nyilván Ti is tudjátok, hogy aki erre hajlamos, az úgyis megcsal, ha a kezedhez bilincseled.

ezzel NEM VÉDEM a kérdezőt, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy a pasit se kell sajnálni egy fokkal se különb.

2011. szept. 20. 09:35
 22/33 anonim ***** válasza:
89%
hát, megérdemlitek egymást... te megcsaltad, ő meg egy zsarnok... de ha változtatnál, akkor tedd meg mielőbb
2011. szept. 20. 09:54
 23/33 anonim ***** válasza:
6%
a barátod helyében ott is hagytalak volna kis ribi,hány éves vagy amúgy szerintem agyilag nulla vagy,a srác jobban járna nélküled
2011. szept. 20. 10:33
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudtad csalni, nem szereted. Ha nem szereted, könnyen elhagyhatod.
2011. szept. 20. 13:20
 25/33 anonim válasza:
0%
Az ilyen nőt az összeset a mentőbe rúgnám!!! És sztem vagyunk még egy jópáran aki ezt tenné még...!
2011. szept. 20. 17:30
 26/33 A kérdező kommentje:
Szeretem..csak nem annyira mint ő engem.
2011. szept. 20. 22:07
 27/33 anonim ***** válasza:
Miért, a szerelemnek van fokmérője? Ő 100 egységnyire szeret, de én csak 80, akkor nyugodtan meg lehet csalni. Kíváncsi lennék ezek után, milyen az amikor igazán szeretsz valaki, mert akkor nem kúrnál félre.
2011. szept. 21. 03:32
 28/33 A kérdező kommentje:
Nemértitek..nembaj..ribanc vagyok és kész :D
2011. szept. 25. 22:02
 29/33 anonim válasza:
Az hát! Mit kell ezen érteni? Azt h mással b@sztál és most ellenöriz? Ez a minimum!!! Örülj hogy nem kapta szét a szád még kis ribi!!!
2011. szept. 27. 11:07
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem basztam mással!!! -.- Csak egy szájra puszi volt.. -.-
2011. okt. 4. 16:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!