Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy olyan pasival maradni, aki megszabja, hogy mit tehetsz és mit nem és ez téged nagyon idegesit, de ennekellenére szereted a pasit?

Figyelt kérdés
A fiúmat megcsaltam úgy egy hónapja azóta megvan neki ismét a facebook jelszóm és onnan kedve szerint tiltogat le mindenkit,akivel nemtetszik neki,hogy csettelek. De ez a tiltogatás dolog már előbb elkezdődött,mielőtt még megcsaltam. Szóval megtiltotta,hogy menjek erre-arra a barátaimmal meg ilyenek. Most meg aztmondja,hogy ha megmerem változtatni facebookon a jelszavam szakit velem.
2011. szept. 19. 22:39
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Értem..
2011. szept. 19. 23:08
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Jajjjj tipikus buta liba + rosszfiú páros... Még válaszolni se érdemes. Úgyse fogod elhagyni SOHA!
2011. szept. 19. 23:16
 13/33 anonim válasza:
10%
Még jó hogy ellenörizget,és örülj neki hogy még nem ütött agyon!! Ismerem az érzést sajnos! És ha egyszer megcsináltad megteszed 1000x! Nem szoktam ilyet írni ismeretlenbe,de az ilyen tényleg egy nagybetüs RIBANC!!! Az össes ilyen nöt agyon kéne ütni,bocs anyon nem lehet az ilyet mert az ilyeneknek agya sincs! De egy-két jó erös ütés nem ártana az ilyennek! 26/F
2011. szept. 19. 23:37
 14/33 napietus ***** válasza:
mindketten hülyék vagytok. az idióta pasidnak el kellett volna dönteni, hogy megbocsát-e vagy nam, és aszerint eljárni. Te meg minek adod meg a jelszavad? az első tiltásnál kellett volna lapátra tenni, de még most sem késő...hogy lehet így élni????
2011. szept. 20. 00:05
 15/33 anonim ***** válasza:
10%

Egyik ribanc sem érzi magát annak. Az biztos, hogy én kib.sztalak volna a halál f.szára, facebookkal együtt. Még neked áll feljebb, kis repedtsarkú. Egy ilyen húzás után egy k.rva rossz szót nem szólhatnál.

De úgy látszik a csajokkal így kell bánni: semmi chat idegenekkel és ismerősökkel, semmi bulizás, mert pofátlanul megcsalják az embert.

2011. szept. 20. 01:55
 16/33 anonim válasza:

ma 01:55

Ez így igaz! Egyetértek! 26/F

2011. szept. 20. 01:58
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes,még neked áll feljebb?

Amit csinál a szerencsétlen nyomi pasid csak olyan tűzoltás féle,hogy megfékezze a jellemtelenséged.

Örülj,hogy nem verte szét a pofád,aztán meg a hajadnál fogva nem vágott ki pucéran az éjszakába.

Pedig egy ilyen megcsalós férgekkel ezt kellett volna tennie.

2011. szept. 20. 02:25
 18/33 anonim ***** válasza:
6%

Hozzátenném, hogy örülj annak, hogy egyáltalán szóba áll veled. Mert ha ennek híre megy - mert miért ne menne - egy normális faszi sem akar tőled semmi komolyat, csak jól megdugni, mert másra úgyse vagy jó.

Egy átlagos férfi, minimum leköpött volna, de inkább kiverte volna az összes fogad, hogy ezek után fogatlanul szopkodd más f.szát.

Kib.szottul fel tudnak húzni az ilyen ribancok - nemtől függetlenül, tehát a hímringyó gyökereket is megvetem - de ahelyett, hogy meghúznák magukat és elgondolkoznának a dolgokon, még nekik áll feljebb.

És a srác helyében halálra szekálnálak, hogy tudjak minden egyes lépésedről, amíg bele nem őrül, de persze közben végig k.rnám az összes barátnődet, végül kidobnálak a p.csába, mint a szemetet. Bár a szemétnek legalább van haszna, mert újra lehet hasznosítani.

2011. szept. 20. 04:33
 19/33 anonim ***** válasza:
Hagyd el!!
2011. szept. 20. 06:22
 20/33 anonim ***** válasza:
Aki a csajnak ad igazat, az tuti h maga is nő, és hasonlóan rib@nc...
2011. szept. 20. 08:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!