Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó legyek vagy illedelmes?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"
Hmmm... egy kis vigasztalás:
Barátommal úgy ismerkedtem meg ,hogy látta vonaton, milyen sok cuccom van. Leszálltunk a vonatról és megkérdezte, hogy segíthet-e vinni. Persze 20x visszautasítottam ,de végül a táska súlya győzött. Nekem imponált, hogy ilyen figyelmes és kitartó. Kb. 3 hónapnyi "barátkozás" után kezdtünk el járni. Azóta is a párom.
Szóval szerintem ha megvan ,hogy nagy vonalakban, milyen lányt szertnél ,akkor érdemes várni, és próbálkozni.
Köszi.
Figyelmes vagyok én is,csak a kitartó jelző nem illik. Ha visszautasítottak,akkor annyiban is hagytam.
Fogadd meg az elottem valaszolo ket 73%-os tanacsait. En meg a kovetkezoket tennem hozza.
1. A nyavajgast azonnal fejezd be. Itt is, a valo eletben is. Soha ne panaszkodj. A nok utaljak, gyulolik az ilyesmit. Mindegyik.
2. Add onmagad, de igyekezz a legjobb enedet adni. Fejlodj. Akarj valtozni. Ha valami nem jon ossze allj fel es lepj tovabb, lasd 1.-es pont.
Na most lehet lepontozni meg az ujabb kifogasokkal jonnni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!