Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelt kérdés

Teljesen össze vagyok zavarodva.

Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"

2011. szept. 8. 14:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... egy kis vigasztalás:

Barátommal úgy ismerkedtem meg ,hogy látta vonaton, milyen sok cuccom van. Leszálltunk a vonatról és megkérdezte, hogy segíthet-e vinni. Persze 20x visszautasítottam ,de végül a táska súlya győzött. Nekem imponált, hogy ilyen figyelmes és kitartó. Kb. 3 hónapnyi "barátkozás" után kezdtünk el járni. Azóta is a párom.

Szóval szerintem ha megvan ,hogy nagy vonalakban, milyen lányt szertnél ,akkor érdemes várni, és próbálkozni.

2011. szept. 10. 14:46
 42/49 A kérdező kommentje:

Köszi.

Figyelmes vagyok én is,csak a kitartó jelző nem illik. Ha visszautasítottak,akkor annyiban is hagytam.

2011. szept. 10. 14:50
 43/49 anonim ***** válasza:
Énis olyan típus vok...illedelmes..stb...és kudarc...és nem fogok változni, ha barom kell nekik aki alázza őket hajrá...
2011. szept. 10. 14:57
 44/49 A kérdező kommentje:
Mindenhol ezt hallani: légy önmagad!
2011. szept. 10. 15:01
 45/49 anonim ***** válasza:
62%
a tahó ellentéte nem a jófiú...tény h a lányok jobban szeretik a "rosszfiúkat", de ezt nem úgy kell érteni h tahó állat. meg nem is bűnöző, mielőtt eszedbe jutna:D fontos h legyél illedelmes, de nem baj ha kicsit rámenősebb, nagyszájúbb vagy. de az is elég ha csak jófej, humoros. lányok többségének szerintem nem a csöndes, visszahúzódó jókisfiúk jönnek be. talán egy rámenősebb pasiról könnyebben asszociálunk arra h "védelmez":D
2011. szept. 10. 15:36
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd meg az elottem valaszolo ket 73%-os tanacsait. En meg a kovetkezoket tennem hozza.

1. A nyavajgast azonnal fejezd be. Itt is, a valo eletben is. Soha ne panaszkodj. A nok utaljak, gyulolik az ilyesmit. Mindegyik.

2. Add onmagad, de igyekezz a legjobb enedet adni. Fejlodj. Akarj valtozni. Ha valami nem jon ossze allj fel es lepj tovabb, lasd 1.-es pont.

Na most lehet lepontozni meg az ujabb kifogasokkal jonnni. ;)

2011. szept. 10. 15:37
 47/49 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet.Megteszem.
2011. szept. 10. 15:53
 48/49 A kérdező kommentje:
Amint tudom,kipróbálom. próbálkozom a csajoknál,amelyiknek nem jövök be (amilyen jó passzabn vagyok most) elküldöm az anyjába.
2011. szept. 10. 15:55
 49/49 anonim ***** válasza:
Nekem már rég elegem lett a nők elbaszott elvárásaiból, meg abból, hogy azt gondolják magukról, hogy ők szarták a spanyol viaszt. Szard le őket, ne vegyél róluk tudomást, légy laza. Az majd frusztrálja őket legalább.
2011. szept. 10. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!