Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó legyek vagy illedelmes?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"
Megy ez neked anélkül is, ahogy látom :DD
Könnyen fel lehet húzni.
na figyelj, édes öcsém. 2 út van: vagy megszünteted a nőkkel kapcsolatos hülye előítéletek szajkózását (amit hallomásokra alapozol, hiszen neked még sosem volt nőd), vagy nem, és akkor marad a marok marcsa meg a redtube.
lehet válogatni :D
Na,mindegy. Udvariasan vielkedek velük,aztán majd összefutok a megfeleővel. Olyannal,aki szeret és akit szerethetek.
Megszoktam ezen az oldalon,hogy többnyire elhülyülik a hozzászólók a válaszokat. Honnan kéne tudnom,hogy melyik komoly válasz és melyik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!