Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelt kérdés

Teljesen össze vagyok zavarodva.

Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"

2011. szept. 8. 14:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Megy ez neked anélkül is, ahogy látom :DD

Könnyen fel lehet húzni.

2011. szept. 8. 15:43
 32/49 napietus ***** válasza:
jaj, most azért mert itt 1-2 hülye azt mondta, hogy legyél bunkó???? és ha azt mondják ugorj a kútba, beleugrassz? nem hiszem el....
2011. szept. 8. 15:45
 33/49 A kérdező kommentje:
Dehogy. csak azért mégis megfontolom,hogy talán van igazság a szavaikban. Bár a nőkön nem könnyű kiigazodni. Annyit tudok,hogy hűségben a kutya kenterbe veri őket.
2011. szept. 8. 15:46
 34/49 napietus ***** válasza:
100%

na figyelj, édes öcsém. 2 út van: vagy megszünteted a nőkkel kapcsolatos hülye előítéletek szajkózását (amit hallomásokra alapozol, hiszen neked még sosem volt nőd), vagy nem, és akkor marad a marok marcsa meg a redtube.

lehet válogatni :D

2011. szept. 8. 15:51
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után én meg annyit tudok, hogy egy zárkózott megkeseredett balf@sz vagy aki tényleg semmit sem tud a nőkről (Bocsánat a káromkodásért). Még a tanácsokat sem tudod értelmezni, eldönteni, hogy neked melyik jó vagy melyik nem. Nem is értem mit vacakolunk itt veled..
2011. szept. 8. 15:51
 36/49 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Valamelyik a hozzászóló az aranyközéputat javasolta. Az meg nem megy. Kissé zárkózott vagyok. Nem lehet mindenki társasági ember.
2011. szept. 8. 15:54
 37/49 A kérdező kommentje:

Na,mindegy. Udvariasan vielkedek velük,aztán majd összefutok a megfeleővel. Olyannal,aki szeret és akit szerethetek.

Megszoktam ezen az oldalon,hogy többnyire elhülyülik a hozzászólók a válaszokat. Honnan kéne tudnom,hogy melyik komoly válasz és melyik nem?

2011. szept. 8. 15:57
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Végre lehiggadtál..

Tedd azt.

2011. szept. 8. 15:58
 39/49 A kérdező kommentje:
Nem fogok bunkózni,de nem is fogom kinyalni a feneküket. Ez bejöhet. Köszi. :)
2011. szept. 8. 16:02
 40/49 A kérdező kommentje:
Ami a csípelődést illeti,nem tudhatom,hogy az adott lány mit vesz sértésnek,meg mit nem.
2011. szept. 8. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!